Britney-klær legges ut på auksjon

Hva med en blå nissedrakt til jul?

TIL SALGS: Britneys blå nissedrakt fra en Pepsi-reklame blir lagt ut på auksjon, sammen med flere plagg. Foto: Pepsi
TIL SALGS: Britneys blå nissedrakt fra en Pepsi-reklame blir lagt ut på auksjon, sammen med flere plagg. Foto: Pepsi Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: En signert Britney Spears T-skjorte er ventet å gå for over 100 000 kroner på nettauksjon.

På trøya står det "I Love You Grandma" som Britney skriblet ned på skjorta mens hun var på underholdningsprogrammet "The New Mickey Mouse Club" som barn. Den bærer dessuten autografene til hennes med-programledere som i dag også er store stjerner, nemlig Justin Timberlake og Christina Aguilera.

Det er totalt sju klesplagg fra Britney som skal selges gjennom nettauksjonen "Gotta Have It!" men det er denne spesielle t-skjorten som er forventet å få mest interesse.

- En gjenstand som denne har aldri kommet på aksjon tidligere. Vi regner med at den kan komme til å gå for opp mot 100 000 kroner, sier eieren av nettauksjonen Ed Kosinski.

De andre Britney-plaggene som legges ut for salg er antrekk fra turneene "Drive Me Crazy" og "Oops, I Did it Again", en blå og hvit nissedrakt hun brukte i en julereklame for Pepsi i 2000 og en oransje frakk og bukser som hun brukte på Billboard Music Awards senere samme år. Noe av inntektene skal gå til veldedighet.

"Rock and Roll Pop Art"-auksjonen skal også legge ut et par av Marilyn Monroes jeans som hun brukte i filmen ‘River of No Return’. Den var en gave til Britney fra designeren Tommy Hilfiger. Disse jeansene kan få så mye som 300 000 kroner.

Mer enn 500 objekter blir lagt ut i auksjonen blant annet en Elvis Presley-drakt og Madonnas personlige dagbok fra 1987-1988.

Auksjonen er åpen fra 21. juli til 6. august, og mer om den finner du her  (ekstern lenke).

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer