Britney kjørt til sykehus

En ruset Britney måtte tvinges til å gi fra seg sønnene.

TIL SYKEHUS: Her blir Britney blir fraktet til sykehus for observasjon i morgentimene fredag, norsk tid. Foto: AP
TIL SYKEHUS: Her blir Britney blir fraktet til sykehus for observasjon i morgentimene fredag, norsk tid. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: SISTE: Kevin Federline skal nå ha ankommet sykehuset der Britney er innlagt.

Se bildespesial og video fra nattens drama nederst i saken!

Etter å ha blitt tvunget til å overlevere sine to sønner til Kevin Federline, ble Britney rullet ut av sitt hjem på båre og kjørt til sykehus etter en politiaksjon torsdag.

Spears viste ifølge øyenvitner at hun var ved bevissthet, ved å vise fingeren til fotografene som ventet ved inngangen.

Politikilder sier til TMZ.com at popstjernen var "påvirket av et ukjent middel" da de til slutt fikk overtalt henne til å gi fra seg barna fredag morgen.

Ifølge nettstedet skal Britney ha blitt sendt til sykehuset Cedars Sinai Medical Center for observasjon og vurdering av hennes mentale tilstand. Det er det samme sykehuset som Britney brukte da hun fødte sine to barn.

 Los Angeles-politiet slo torsdag natt full alarm etter å ha fått melding om at Britney Spears (26) nektet å overlevere sine to sønner Sean Preston (2) og Jayden James (16 måneder)  til eks-mannen Kevin Federline (29).

I tillegg til seks politibiler og helikopter, rykket brannmannskaper og en ambulanse ut til "Gimme more"-stjernens luksushjem i Beverly Hills.

Politiets talsmann Jason Lee beskriver episoden som en "familiedisputt".

Britney skal ha ha nektet å levere barna til K-Feds livvakter i 20-tiden amerikansk tid torsdag kveld, til tross for at de hadde med seg en ordre fra skilsmissedomstolen i Los Angeles.

Federline har nå midlertidig omsorg for to sønner på ett og to år ettersom Spears har brutt rettslige kjennelser. Hun har begrenset rett til å besøke barna.

Et øyenvitne utenfor popstjernens luksushjem beskriver ifølge nettstedet situasjonen som "skremmende".

Kevin Federlines advokat Mark Vincent Kaplan rykkket også ut til Britneys bolig i løpet av natten, men forlot senere eiendommen.

Britney skal tidligere på dagen ha kommet 90 minutter for sent til et hasteavhør på Kaplans kontor etter at hun har droppet flere obligatoriske rettsmøter. Men etter kun tre kvarter forlot hun advokatens kontor - uten å si et ord til pressen.

- Hun var samarbeidsvillig, men det har ikke blitt noen forandring på noe sa Kaplan ifølge US Magazine etter møtet.

Da hun ble møtt av pressen utenfor sitt hjem etter møtet, skal Britney ha svart et klart "Nei!" på spørsmål om Kaplan hadde vært hyggelig mot henne.

Spears ignorering av retten fikk i går også hennes egne advokater til å droppe henne som klient.

Ingen i Britney-leiren har så langt kommentert politiaksjonen, som føyer seg inn i en lang rekke av Britney-skandaler i de siste månedene.

Spears ble først fratatt omsorgsretten for sine to sønner, etter at retten fant ut at hun hadde kjørt rundt med barna i Los Angeles til tross for at hun ikke hadde førerkort.

Den tidligere popdronningen har også blitt observert beruset på kjendisfester på dager hvor hun har hatt besøk av barna.

Både Britneys fans og familie begynte for alvor og frykte for hennes mentale helse etter at hun barberte av seg alt håret og angrep en fotograf med paraply tidligere i år.

LES OGSÅ: Skandalene i 2007 - fra A-Å


Se video fra aksjonen her:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer