- Britney kan ikke snakke med noen uten farens tillatelse

Ni år etter Britneys psykiske knekk, detaljstyrer pappa Jamie fortsatt livet hennes.

BESTEMMER LIVET TIL DATTEREN: Pappa Jamie er vergen til Britney og har oversikten over alt hun gjør i livet sitt.  Foto: Broadimage
BESTEMMER LIVET TIL DATTEREN: Pappa Jamie er vergen til Britney og har oversikten over alt hun gjør i livet sitt. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at «Toxic»-stjernen Britney Spears (34) gikk på en psykisk knekk i 2007 ble hun tildelt en verge fordi hun ikke kunne ta vare på seg selv.

Den nye vergen ble hennes far Jamie Spears (64).

Ni år etterpå må hun fortsatt gjøre ting etter tillatelse fra faren, samtidig som han følger med på alt hun gjør, forteller en kilde til Star, ifølge Aftonbladet

- Når hun er ute på reise sjekker noen hva hun ser på TV, og all porno er fjernet fra hotellenes menyer. 

Men det er ikke bare det digitale som følges tett med på.

Pappa Jamie styrer også sosial-livet til datteren, samtidig som egne stylister bestemmer hva hun skal gå med. 

- Hun kan ikke gå til en bar eller snakke med noen bak scenen når hun opptrer. Hun har noen med seg hele tiden for å sørge for at hun ikke sier noe dumt. 

- De behandler henne som en 10-åring, avslutter kilden. 

Saken fortsetter under bildet. 

OVERRASKET: Britney Spears dukket tidligere opp i karaoketaxien til James Corden i programmet «The Late Late Show». Foto: Xposure
OVERRASKET: Britney Spears dukket tidligere opp i karaoketaxien til James Corden i programmet «The Late Late Show». Foto: Xposure Vis mer

Ble lagt inn til psykiatrisk behandling 

Det var i 2007 ting virkelig begynte å gå galt for Britney Spears.

Hennes mange unge fans fulgte sjokkert med fra sidelinjen mens Britney blant annet ble avbildet på byen uten truse, barberte av seg håret, angrep en bil med paraply og kjørte bil med sin sønn Sean Preston på fanget, mens han fortsatt var en baby.

Nedturen avsluttet med et brak, da Britney i 2008 ble innlagt til psykiatrisk behandling, og fikk diagnosen bipolar lidelse.

Saken fortsetter under bildet. 

VANSKELIG TID: Britney har opplevd vanskelige år med flere stor skandaler i media.  Foto: Xposure
VANSKELIG TID: Britney har opplevd vanskelige år med flere stor skandaler i media. Foto: Xposure Vis mer

- 30-årene er fantastisk

Tidligere denne måneden åpnet Britney seg med en åpenhjertig innrømmelse om sitt nye liv:

- Jeg liker 30-årene mye bedre enn 20-årene. 20-årene var fryktelige. Tenårene var gøy, men 30-årene er fantastisk. Da vet man hvem man virkelig er, fortalte hun på TV-programmet Lorraine, ifølge E!News.com.

Tidligere denne måneden innrømmet 34-åringen at hun fremdeles føler seg ukomfortabel og blir rammet av angst i enkelte sammenhenger.

- Jeg er en merkelig person. Jeg blir nervøs i veldig mange situasjoner, som på fester og utesteder. Når det er mange mennesker rundt meg er jeg en rar, nervøs og bekymret person, fortalte hun til Flaunt magasin.

Men hun får god hjelp av sikkerhets-teamet sitt når angsten blir for stor.

- Mye av det som skjedde i fortiden min tror jeg var fordi at jeg ikke hadde ordentlig sikkerhet. Jeg hadde ikke de fantastiske retningslinjene jeg har å følge nå. Jeg står sikkerhets-teamet mitt veldig nær. I tillegg har jeg barn også, forklarte hun, og la til:

- Jeg er faktisk en veldig kjedelig person. Jeg går ikke ut. Jeg gjør egentlig ikke noen ting. Seriøst, jeg kunne vært jomfru Maria. Jeg synes livet mitt har tatt en 360 graders helomvending. Ting er bare annerledes nå. Det er en annerledes tid. En annerledes tidsalder.

LES OGSÅ: Gråtende Johaug:- Jeg har null skyld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer