- Britney ignorerer barna

- Britney tenker bare på hva hun selv har lyst til å gjøre, sier en rettsoppnevnt familierådgiver. Og så blottla Britney seg - igjen!

UHYGGELIG HALOWEEN: Britney Spears hadde ikke kledd seg ut da hun skulle feire Halloween i går. Foto: All Over Press
UHYGGELIG HALOWEEN: Britney Spears hadde ikke kledd seg ut da hun skulle feire Halloween i går. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dommer Scott Gordon så ingen annen utvei enn å fortsatt nekte den skandale-forfulgte popstjernen omsorgsrett for sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1), etter å ha hørt hvordan Britney ignorerer dem når de er på besøk.

- I løpet av alle mine tre besøk, prøvde Mrs. Spears knapt å prate eller leke med barna en eneste gang, skrev familieterapeuten Lisa Hacker, som retten har bedt sjekke tilstanden i Britneys hjem.

Men refsen i retten tirsdag ser ikke ut til å gå innpå Britney (25), som nylig sjokkerte småbarnsforeldre over hele USA med sexy bilder av seg selv på fanget til en prest.

Og kritikken blir neppe mindre etter at  "Gimme more"-sangeren tirsdag kveld ankom Hollywood-klubben Winstons Halloweenfest i sitt faste "skrekk-kostyme" - kjole uten truse!

- Britney tenker bare på hva hun selv har lyst til å gjøre, istedenfor hva som er bra for barna, hevder familierådgiveren, som dermed  støtter Kevin Federlines påstander om at Britney er uskikket til å være mor.

K-Fed vil dermed fortsatt ha hovedansvaret for barna, mens Britney får ha guttene på besøk fra klokka 12-19 to dager i uken og en overnatting hver uke. Retten har også bedt de to foreldrene om å bli enige om en løsning for feriedagene.

Selv om rettens ekspert ikke så noe som kan kalles "direkte overgrep" hos Britney, bes hun vurdere hele sin livssituasjon fortest mulig, hvis hun ønsker barna tilbake.

- Dersom hun ikke snart innser hva slags skade oppførselen har på barna, vil hun ikke lykkes, sier familierådgiveren ifølge nettstedet TMZ.

Det neste rettsmøtet for Kevin og Britney er ifølge People 26. november.

LES OGSÅ: Gjør mobilen din scary!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer