VISER PUPPENE: Britney Spears gir tilskuerne i sin nye versjon av "Gimme more"-videoen. Foto: Faksimile fra YouTube
VISER PUPPENE: Britney Spears gir tilskuerne i sin nye versjon av "Gimme more"-videoen. Foto: Faksimile fra YouTubeVis mer

Britney i puppevideo

Britney Spears levde seg helt inn i rollen som stripper da hun skulle spille inn musikkvideo...

SEHER.NO: Britney Spears (25) bringer oss uavlatelig den ene sjokkerende overraskelsen etter den andre.


Etter at comeback-singelen "Gimme more" nådde helt opp på tredjeplass i sin andre uke på den amerikanske Billboard-lista, håpet imidlertid mange at den skandaleforfulgte jenta var i ferd med å få orden på livet sitt.


Det ser ikke slik ut!


For Britney - som spiller en stripper i videoen til sin nye single - var tydeligvis ikke fornøyd med å bare leke go-go-danser under innspillingen i sommer.


I en råversjon av videoen - som nå har lekket ut på nettet - viser det som hevdes, og ser ut til, å være pop-dronningen nemlig puppene mens hun fornøyd svinger seg rundt strippestanga!


 


Videoen har fått navnet "Gimme more - Uncut" som betyr at den ikke skal være sensurklippet for å tilpasses det som kan vises på amerikansk tv i beste sendetid.


Selv om mange nok vil vise interesse for Britneys strippeshow, blir den neppe like godt motatt av dommeren i skilsmissesaken mot eks-mannen Kevin Federline. Dette er jus  - og det er amerikansk moralisme.


Britney har allerede midlertidig tapt omsorgsretten for sønnene Sean Preston og Jayden James etter trusekriser, rehab-opphold og skandaleopptredener på MTV.

Kan det siste strippestuntet bli spikeren i kista for Britney Spears' rolle som fulltidsmamma? Stem oppe til høyre!

Britney Spears slipper den offisielle musikkvideoen til "Gimme More" 13. november.

LES OGSÅ: - Pappa vil låse Britney inne!