Britney i panikk over stjålne dagbøker

Private dagbøker og videointervjuer stjålet fra hjemmet hennes.

FORTVILET: Ifølge kilder, skal popstjernen være mest oppgitt over at sønnene hennes ikke får se de personlige dagbøkene i framtiden. Foto: All Over Press
FORTVILET: Ifølge kilder, skal popstjernen være mest oppgitt over at sønnene hennes ikke får se de personlige dagbøkene i framtiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears (27) private dagbøker skal ha blitt stjålet, skriver National Enquirer.

Ifølge nettstedet skal popprinsessen være i panikk ettersom dagbøkene skal inneholde detaljer rundt perioden like før hun fikk et sammenbrudd og havnet på psykiatrisk sykehus.

En hel verden kunne for et par år siden følge med på at Britney Spears sakte men sikkert brøt sammen, men Spears har nå gjort tidenes comeback med albumet "Circus".

Britney savner nå de hemmelige dagbøkene, som skal være håndskrevne, samt også videodagbøker som hun har oppbevart i hjemmet sitt i Beverly Hills.

Materialet i dagbøkene skulle etter planen ligge til grunn for bøker Britney skal ha planlagt å skrive om livet sitt. Faren, Jamie, har allerede forhandlet om en kontrakt verdt mer enn 110 millioner kroner for de planlagte bøkene.

Ifølge kilder skal Brintey selv være mest opptatt av å få tilbake dagbøkene slik at sønnene, Sean Preston (3) og Jayden James (2) i framtiden kan forstå hvorfor moren deres oppførte seg som hun gjorde.

- Britney har panikk på grunn av de stjålne dagbøkene og videointervjuenene som ble gjort da hun var på sitt mørkeste, forteller en kilde ifølge National Enquirer.

- Hun vil at sønnene skal få vite sannheten - hennes sannhet.

Ifølge en kilde som hevder å vite innholdet i dagbøkene, skal de blant annet fortelle om stemmene i hodet til popstjernen, en hjerteskjærende abort, hvorfor hun valgte å barbere hodet, samt trusler om å drepe barna.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]! Eller ring vår tipstelefon 93076767! 
 

LES OGSÅ: Nekter å reise fra barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer