Britney i festhumør igjen

Mindre enn to måneder etter fødselen dro Britney til Las Vegas for å jobbe - og slå seg løs...

PARTYPIKE: Britney er i festlig humør etter fødselen og dro på byen to kvelder på rad i Las Vegas - uten Kevin... Foto: AP/Scanpix
PARTYPIKE: Britney er i festlig humør etter fødselen og dro på byen to kvelder på rad i Las Vegas - uten Kevin... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Britney er tilbake på jobb igjenn.


SEHER.NO: Drøye seks uker etter at hun fikk sønnen Jayden James er Britney Spears og Kevin Federline tilbake på jobb. Og Britney følte seg klar for en fest!


Mens Kevin var opptatt med å lansere sitt nye album i L.A. forrige uke, reiste Britney med ungene og en barnepike til Las Vegas for å jobbe på sitt nye album og nyte litt ferie.


Britney slo ut håret med noen venninner på nattshowet "Pure Nightclub's Pussycat Dolls Lounge", ifølge People Magazine  Dagen etterpå gikk veien til et dansestudio for mange timers jobb med å forberede neste album og ny video. Før hun igjen fortsatte festingen med dansing på  "Venetian's Tao" til den lyse morgen.


Dagen derpå orket hun ikke jobbe, men tok en rolig dag i spa i stedet, skriver People.


Virker som Britney er tilbake igjen. For fullt...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer