VIL BLI LÆRER: Britney Spears innrømmer at hun har vært inne på tanken om å legge musikk-karrieren på hylla Foto: Pa Photos
VIL BLI LÆRER: Britney Spears innrømmer at hun har vært inne på tanken om å legge musikk-karrieren på hylla Foto: Pa PhotosVis mer

Britney har vurdert å slutte med musikken

Popstjernen har planene klare den dagen hun legger popkarrieren på hylla.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Britney Spears (34) har vært i rampelyset siden hun som 11-åring debuterte i TV-programmet «The Mickey Mouse Club».

Nå er hun aktuell med sitt nyeste album «Glory», men popstjernen avslører til magasinet NME at hun flere ganger har vurdert å slutte som popsanger.

Britney har nemlig en hemmelig drøm om å jobbe som musikklærer.

- Jeg prøver å ikke analysere det for mye. Jeg elsker det jeg gjør og jeg tenker det hjelper fordi det sier seg selv når jeg opptrer. Det å se andre artister fortsette i bransjen inspirerer meg også, forteller stjernen og legger til. 

- Noen ganger er jeg sånn «Hva holder jeg på med? Liksom jeg kunne vært lærer». Men så ser jeg andre mennesker gjøre det også, og da er jeg sånn «Ja, du vet, det er sikkert alt de er kjent for, så det gir litt mening. 

Viste frem ny side

Den britiske talkshow-verten James Corden (38) har gjort stor suksess med sin «carpool karaoke», hvor han har fått superstjerner som Adele, presidentfruen Michelle Obama og Justin Bieber, til å synge for full hals i sin bil.

I august var det Britney sin tur til å slå seg løs, men stuntet gikk ikke helt som planlagt. 

Hun ble nemlig beskyldt for å mime under store deler av innspillingen. 

- Burda man ikke kunne synge for å være med i «carpool karaoke»?, skrev en YouTube-bruker ifølge The Sun, og fikk følge av flere kritikere. 

Se video her:

 

Britney har de siste årene levd et turbulent liv som blant annet resulterte i at hun ble lagt inn til observasjon på psykiatrisk sykehus, men nå gleder hun seg over å ha fått livet på rett kjøl igjen.

For tiden gjør hun suksess i Las Vegas med utsolgte konserter. 

Saken fortsetter under bildet. 

SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap
SEXY SHOW: Britney Spears gjør for tiden suksess med en serie konserter i Las Vegas. Foto: Ap Vis mer

Britney, som er mamma til guttene Sean Preston (11) og Jayden James (10), har en ganske dristig stil på scenen.

Da James Corden hadde henne i bilen kunne han derfor ikke dy seg for å spørre om hva sønnene synes om morens frekke kostymevalg.

- Hva tenker de hvis de ser deg i et avslørende antrekk? Jeg så moren min i undertøyet en gang og har aldri fått bildet ut av hodet. 

- Jeg tror de tenker at det er mamma som opptrer, svarte Britney med et smil. 

STOLT MAMMA: Britney er stolt mamma til sønnene Sean Preseton og Jayden James Foto: Xposure
STOLT MAMMA: Britney er stolt mamma til sønnene Sean Preseton og Jayden James Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: «Solgt»-Frode kan smile bredt etter boligsalget