FEIRER SAMMEN: Lindsay feirer for første gang julen borte fra familien. Hun skal tilbringe høytiden i LA med kjæresten Samantha.  Foto: AP
FEIRER SAMMEN: Lindsay feirer for første gang julen borte fra familien. Hun skal tilbringe høytiden i LA med kjæresten Samantha. Foto: AP Vis mer

- Britney har hatt det tøft, som meg

Lindsay Lohan raser mot faren, men digger Britney Spears.

SEHER.NO: Julen er tydeligvis tiden for innrømmelser.

I et ferskt blogginnlegg på sin MySpace-side bekrefter skandaleskuespiller Lindsay Lohan (22) nå at faren Michael (48) var utro mot hennes mor Dana og fikk et barn utenfor ekteskapet.

Det var i juni at de første ryktene om Lindsays halvsøster dukket opp, da en kvinne ved navn Kristi Horn hevdet at datteren hennes var barnet til Michael.

Michael bekreftet utroskapet, men nektet hardnakket for at han hadde fått et barn til og ville ikke ha noe med den 13 år gamle jenta å gjøre.

Men nå skal altså 48-åringen ha innrømmet farskapet overfor familien, skriver Us Magazine.

- Min far har akkurat fortalt oss at han, blant annet, fikk et annet barn etter min lillesøster Aliana, eller kanskje han fikk det før Aliana?? Uansett, han var utro mot moren min, og det suger..., skriver LiLo i bloggen.

Sinnet over farens svik overfor familien er imidlertid ikke det eneste Lindsay tar opp i blogginnlegget.

Skuespillerinnen forteller også at hun er veldig imponert over Britney Spears (27) fantastiske comeback, og sammenligner den tøffe tiden popstjernen har vært gjennom med sitt eget problemfulle liv.

- Britney er et fantastisk talent og hun har gått gjennom så mye (som meg) i mediene...YAY Britney, for at du er du og fortsatt følger drømmene dine, skriver hun.

På tross av den siste tids konflikter, skal "Mean Girls"-stjernen feire julen i LA med kjæresten Samantha Ronson (31), og skriver derfor en hilsen til familien i bloggen.

- Jeg elsker mamma, Aliana, Cody, Michael og min Nana Sullivan!! Jeg vil savne dem denne julen, siden det er den første jeg feirer hjemmefra. Jeg skal feire med Samantha i Los Angeles, avslutter hun.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - På sykehus etter kjempekrangel