SYNGER I KIRKEN: Stjerneskuespiller Mel Gibson har overtalt Britney Spears til å synge i en kirke i april... Foto: All Over Press
SYNGER I KIRKEN: Stjerneskuespiller Mel Gibson har overtalt Britney Spears til å synge i en kirke i april... Foto: All Over PressVis mer

Britney har funnet Gud

Mel Gibson skal ha overtalt Britney til å synge i kirken. Men selv avviser han ryktene...

SEHER.NO: Stjerneskuespiller og regissør Mel Gibson (52) gjør alt for å hjelpe skandaleomsuste Britney Spears (26).

Nå skal han ha lykkes med å overtale popsangerinnen til å vende seg mot Gud - og delta i en gospelkonsert i Gibsons favorittkirke i California...

Ifølge Daily Mirror har den religiøse skuespilleren blitt en slags mentor for Britney.

Og skal man tro kilder avisen har vært i kontakt med, har Britney allerede lovet at hun vil opptre i kirken - med sanger som ikke skal støte det kristne publikummet.

- Mel Gibson selv er overlykkelig over at hun har takket ja til å komme i kirken. Det er også en mulighet for at Britney kommer til å skrive noen nye sanger til konserten, sier kilden til avisen.

Den kjente skuespillerens tro er en gammel gren av katolismen, som og ikke er anerkjent av paven i Roma. Likevel gjelder mange av de samme reglene, blant annet at kvinner skal være passende kledd når de kommer inn i kirken.

Dette gjelder også en superstjerne som Britney...

- Besøkende skal være respektfulle og dekke seg til. Det betyr at Britney ikke kan møte opp i lærbukser eller miniskjørt. Da blir hun bortvist. 

Mel Gibson avviser derimot overfor TMZ på det sterkeste ryktene om kirkekonserten, som etter det Daily Mirror erfarer skal finne sted en søndag i april.

Sist uke skrev kjendisnettstedet Perezhilton.com at Gibson og Britney Spears hadde blitt observert sammen på Romanov Restaurant i Studio City i LA.

Kanskje var det kirkekonserten de diskuterte den gang...
 
LES OGSÅ: 12 sparket etter Britney-snoking