MEDISIN_STOPP: - Britney har tidligere gått på medisiner mot sykdommen, men har nå fått forbud av legen sin på grunn av at den gir bivirkninger i kombinasjon med antidepressiva hun allerede bruker, sier en kilde om Britney Spears.  Foto: All Over Press
MEDISIN_STOPP: - Britney har tidligere gått på medisiner mot sykdommen, men har nå fått forbud av legen sin på grunn av at den gir bivirkninger i kombinasjon med antidepressiva hun allerede bruker, sier en kilde om Britney Spears. Foto: All Over Press Vis mer

Britney har fått medisin-forbud

Britney Spears har gått på ADHD-medisiner fra fjortenårsalderen, men nå er det stopp.

Publisert
SEOGHØR.NO: Det skapte stor oppmerksomhet da superstjernen Britney Spears (30) forlot auditionlokalene til talentkonkurransen X-Factor nylig.

Ryktene begynte å svirre rundt hennes engasjement som X-Factor dommer, og om hun kom til å trekke seg fra jobben hun får 88 millioner kroner for.

En nær venn av superstjernen forteller imidlertid Star Magazine at fansen ikke har noe å være bekymret over, og at stillingen hennes som X-Factor dommer ikke står i fare.

- Britney har tidligere gått på medisiner mot sykdommen, men har nå fått forbud av legen sin på grunn av at den gir bivirkninger i kombinasjon med antidepressiva hun allerede bruker, forteller kilden til Star Magazine.

Kilden fortsetter med å forklare at meddommer Simon Cowell (52) ikke har noen problemer med at superstjernen tar pauser.

- Han var fullt klar over helsesituasjonen hennes før de skrev under kontrakten. Jeg tror han hadde syntes det var enda rarere om hun ikke trengte noen pauser innimellom. Det at hun går ut en tur betyr bare at hun er engasjert, og opptatt av å være konsentrert når hun er på jobb, forteller kilden videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ble knust av cellulitt-hetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer