- Britney hadde sex som 14-åring

Lynne Spears holder ikke noe tilbake i sin nye bok "Through the Storm"

VILL FORTID: Britneys ungdomstid bestod av alkohol, narkotika og sex, ifølge mamma Lynne. Her er Britney på badeferie i Las Vegas tidligere i uken.
VILL FORTID: Britneys ungdomstid bestod av alkohol, narkotika og sex, ifølge mamma Lynne. Her er Britney på badeferie i Las Vegas tidligere i uken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da hun slo igjennom med hiten "Baby one more time" i 1998 fremsto Britney Spears (26) som en søt og yndig tenåringsjente.

Men skal vi tro mamma Lynne var Britney langt fra å mammas lille engel...

I sin nye bok "Through the Storm" avslører hun alt om datterens ville ungdomstid, som for det meste bestod av alkohol, narkotika og sex.

Ifølge The Sun skal Britney ha begynt å drikke alkohol allerede som 13-åring - kort tid etter at hun fikk hun en rolle i "Mickey Mouse Club" hvor hun opptrådte sammen med blant andre Christina Aguilera og kjæresten Justin Timberlake.

Og nettopp forholdet til Timberlake fikk stor oppmerksomhet i media. De to var svært forelsket og var sammen i hele fire år.

I sine yngre dager gjorde Britney et stort poeng ut av at hun skulle forbli en jomfru til hun giftet seg, men Timberlake hintet senere om at hun hadde mistet jomfrudommen til ham.

Men i "Through the Storm" avslører Lynne Spears at Britney hadde sex allerede som 14-åring - med en 18 år gammel fotballstjerne!

Forholdet til fotballspilleren tok raskt slutt - noe som førte til at Britney og Justin ble et av verdens aller heteste par.

- Lynne trodde Britney var forelsket og at Justin var bra for henne. Derfor godtok hun at datteren hadde sex med kjæresten, sier en kilde ifølge The Sun.

I boken forteller Lynne om hvordan hun angrer på at hun lot managerne ha full kontroll over Britney.

" ...Det førte til at hun ble promotert som et sexobjekt i frekke videoer i altfor ung alder.", skriver hun.

Boken avslører at Britney som 16-åring ble tatt med kokain og marihuana på seg. Tidligere har onkelen hennes, William Spears (49) at Britney røykte marihuana allerede som 14-åring.

- Jeg vet at hun sniffet kokain på sin 18-årsdag, jeg var der. Hun har prøvd nesten alt, kokain, metamfetamin og ecstasy, har han tidligere uttalt.

Lynne tror også at Britneys ville oppførsel som ung, er årsaken til at hun er så ustabil som hun nå er, skriver The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Uten dop i 200 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer