- Britney hadde jentesex

Les om Britneys ville liv i senga!

KLOVNEN BRITNEY Hvor er det blitt av den glamorøse superstjernen? Foto: Stella Pictures
KLOVNEN BRITNEY Hvor er det blitt av den glamorøse superstjernen? Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ja, til gruppesex!

SEHER.NO: Det har blåst hardt rundt pop-stjernen Britney Spears (25) etter at hun skilte seg fra Kevin Federline (28). Enten det gjelder truseløse opptredener på byen, hyppig utskiftning av menn eller ville fyllehistorier. Den ene historien er drøyere enn den andre.

Nå er det en av Kevins venner som legger stein til byrden...

LES OGSÅ: Isaac dumpet Britney

- Britney likte gruppesex og jenter, forteller rapperen Omar "Iceman" Sharif, en nær venn av Kevin Federline, til InTouch Magazine. Han sier videre at tobarnsmoren ofte inviterte en haug av venninner over til parets hus for å feste. Flere ganger forsvant stjernen inn på soverommet sammen med enkelte av dem.

LES HER: Britney lærer aldri

- Noen ganger var de tre jenter og andre ganger nærmere seks. Jeg har hørt at hun har vært sammen med rundt 20 jenter mens hun var gift, sier en annen venn av paret til samme blad.

- Hun har fortalt Kevin mer enn en gang at hun er seksuelt tiltrukket av menn og kvinner på lik linje. Nå vil Kevin avsløre at Britney ikke lenger er den uskyldige engelen som mange tror.

Men pop-prinsessen tar sterk avstand fra påstandene. Hennes talskvinne, Gina Orr i plateselskapet Jive, benekter at Britney har hatt lesbiske romanser.

- Det er ikke sant, sier Orr enkelt.

LES OGSÅ: - Legg deg inn Britney

Kevin vil nemlig bruke Britneys ville sexliv og narkotikamisbruk mot henne i retten. Dette gjør han for å vinne foreldreretten over deres to felles barn Sean Preston (17 mnd) og Jayden James (5 mnd) som han mener lider under morens utsvevende liv.

Hva skjedde med den jomfruelige og søte ungjenta vi alle husker så godt?

TOPP.NO har dokumentert forvandlingen i ni bildespesialer!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer