Britney gifter seg for tredje gang

Bryllupsplanene skal allerede være klare for Britney Spears og Jason Trawick.

LYKKES FOR TREDJE GANG?: Britney Spears skal være i skyene over frieriet. Nå skal de angivelig gifte seg på Hawaii. Foto: Stella  Pictures
LYKKES FOR TREDJE GANG?: Britney Spears skal være i skyene over frieriet. Nå skal de angivelig gifte seg på Hawaii. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Britney Spears (29) skal angivelig være klar til å gifte seg for tredje gang. Ifølge The Sun skal «Hit me baby one more time»-sangeren være hemmelig forlovet med sin ti år eldre kjæreste Jason Trawick.

Trawick, som inntil for en måned siden også var Britneys manager, skal ha fylt underetasjen av deres hjem i Los Angeles med lys og roser da han fridde med et romantisk dikt, skriver The Sun.

Hun skal også ha fått en blomsterformet diamant på fingeren.

- Britney er desperat etter å etablere seg igjen og få flere barn. Men hun er veldig tradisjonell,l og ville ikke starte en familie med Jason før de blir gift. Paret planlegger en liten seremoni i Hawaii etter at Britney er ferdig med sin verdensturné, sier en kilde nær Britney til den britiske avisen.

- Hun er helt i skyene, sier kilden videre.

Britney har fra tidligere vært gift med Kevin Federline fra 2004 til 2006, hun fikk også to barn sammen med ham. Hennes første ekteskap med Jason Alexander varte imidlertid bare i 55 timer før det ble annullert.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gikk ned 23 kg etter at han møtte Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer