UTSKJELT: Britney fikk ikke mange anmeldere på sin side etter premieren på 2002-filmen Crossroads, men popstjernen hadde det likevel gøy på settet. Her er hun sammen med Zoe Saldana i en scene. Foto: All Over Press
UTSKJELT: Britney fikk ikke mange anmeldere på sin side etter premieren på 2002-filmen Crossroads, men popstjernen hadde det likevel gøy på settet. Her er hun sammen med Zoe Saldana i en scene. Foto: All Over PressVis mer

Britney går i krigen

Popstjernen gjør filmcomeback i 2. verdenskrig-drama.

SEHER.NO: Den skandaleombruste popstjernen Britney Spears (27) fikk ikke akkurat stående ovasjoner for sin filmdebut i tenåringsdramaet "Crossroads" fra 2002, men etter sju års pause er hun igjen klar for å prøve seg på stort lerret.

Ifølge nettstedet Contactmusic er Britney i ferd med å si ja til å bli med i filmen The Yellow Star Sophia, så fort hun er ferdig med sin verdensturnè "Circus".

Dersom alt går etter planen, skal Britney spille hovedrollen som Sophia, en kvinne som lager en tidsmaskin. Underveis på tidsreisene havner hun blant annet i en tysk konsentrasjonsleir under 2. verdenskrig, hvor hun forelsker seg i en mann.

Selv om mange kritikere allerede nå står klare til å slakte tobarnsmorens innsats foran kamera, tror mange fans at hun kan overraske.

Britney Spears fikk nemlig mange lovord etter sin gjesteopptreden på komiserien "How I Met Your Mother" i fjor.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Se, det er "Russell Hood"!