Britney Spears:

- Britney frykter for sitt eget liv etter Las Vegas

Popstjernen kvier seg for å dra tilbake på jobb i gamblinghovedstaden.

REDD: Britney Spears (35) er en av artistene som frykter for sikkerheten etter de grusomme hendelsene i Las Vegas. Foto: NTB scanpix
REDD: Britney Spears (35) er en av artistene som frykter for sikkerheten etter de grusomme hendelsene i Las Vegas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den grusomme massakren i Las Vegas søndag etterlot seg en samlet verden i sjokk. Ikke minst har den satt sine spor i ørkenbyen, og for folk som jobber der.

Nå skal popstjernen Britney Spears (35) være så redd for sin egen sikkerhet at hun kvier seg for å reise tilbake til gamblinghovedstaden, ifølge Radar Online.

Byen er en av verdens mest benyttede for «residerende» artister, som holder lange konsertrekker der - slik som Britney - i stedet for å dra på turné.

Etter at 59 personer ble drept på countryfestivalen «Route 91 Harvest», er det flere som frykter for sikkerheten i underholdningsbransjen.

Konserter i fare

- Britney er knust, men hun er også legitimt redd for å dra til Las Vegas og fullføre showet hennes, sier en kilde nær Britney til Radaronline.

Ifølge nettstedet TMZ.com, har popstjernen signert en omfattende avtale med Planet Hollywood om en rekke konserter i «Syndens by». Britney skal angivelig få nærmere to millioner kroner per konsert.

Kontrakten strekker seg over fire år og 48 konserter i året. Totalt vil popstjernen sope inn litt over 88 millioner kroner per år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer