Britney Spears:

- Britney frykter for sitt eget liv etter Las Vegas

Popstjernen kvier seg for å dra tilbake på jobb i gamblinghovedstaden.

REDD: Britney Spears (35) er en av artistene som frykter for sikkerheten etter de grusomme hendelsene i Las Vegas. Foto: NTB scanpix
REDD: Britney Spears (35) er en av artistene som frykter for sikkerheten etter de grusomme hendelsene i Las Vegas. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den grusomme massakren i Las Vegas søndag etterlot seg en samlet verden i sjokk. Ikke minst har den satt sine spor i ørkenbyen, og for folk som jobber der.

Nå skal popstjernen Britney Spears (35) være så redd for sin egen sikkerhet at hun kvier seg for å reise tilbake til gamblinghovedstaden, ifølge Radar Online.

Byen er en av verdens mest benyttede for «residerende» artister, som holder lange konsertrekker der - slik som Britney - i stedet for å dra på turné.

Etter at 59 personer ble drept på countryfestivalen «Route 91 Harvest», er det flere som frykter for sikkerheten i underholdningsbransjen.

SHOW: Britney Spears for angivelig to millioner for hvert show i Las Vegas. Nå revurderer hun konsertene på grunn av sikkerhet. Foto: NTB scanpix
SHOW: Britney Spears for angivelig to millioner for hvert show i Las Vegas. Nå revurderer hun konsertene på grunn av sikkerhet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Konserter i fare

- Britney er knust, men hun er også legitimt redd for å dra til Las Vegas og fullføre showet hennes, sier en kilde nær Britney til Radaronline.

Ifølge nettstedet TMZ.com, har popstjernen signert en omfattende avtale med Planet Hollywood om en rekke konserter i «Syndens by». Britney skal angivelig få nærmere to millioner kroner per konsert.

Kontrakten strekker seg over fire år og 48 konserter i året. Totalt vil popstjernen sope inn litt over 88 millioner kroner per år.

Jennifer Lopez avlyser

- Hun ønsker å avbryte kontrakten fordi hun ikke føler seg trygg i det hele tatt; dra tilbake dit for å gjøre et show fremfor en stor folkemengde, sier en hemmelig kilde til nettstedet.

Showet skal etter planen vare frem til desember. Det blir derimot utfordrende for Britney selv - og for danserne.

- Flere av Britneys dansere er klare for å trekke seg. Ingen involverte føler seg trygge etter det som skjedde, sier kilden.

Britney har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

«Work It»-sangeren er imidlertid ikke alene. Fra før av har Jennifer Lopez (48) avlyst flere konserter i storbyen.

Tatt på senga

Céline Dion og Mariah Carey er blant artistene som har holdt mange konserter i Las Vegas. De var også blant verdensstjernene som uttrykte sin støtte på Twitter etter masseskytingen.

«Forferdelig å høre om skytingen i #LasVegas. Mine tanker går til ofrene og deres familier. Ber for alles trygghet», skrev sistnevnte.

Hun ble derimot tatt på senga i programmet «Good Morning Britain», da Piers Morgan spurte henne om Las Vegas-skytingen.

OPPTAK AV DIREKTESENDING: Skyting ved musikk­­festival i Las Vegas. Video: CNN / AP Vis mer

- Det er forferdelig, for folk drar ut fordi de vil høre på musikk, og ... virkelig, de er bare ute for kvelden, og så skjer det noe sjokkerende som dette her. Og ingen kunne ha forventet det, og ... det er bare galt. Det er ... jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si, sier hun blant annet.

Mange reagerte på Mariah Careys fremtreden: Hun ligger henslengt i en sofa, foran et juletre, mens hun prøver å besvare de uventede spørsmålene fra Piers Morgan.

Carey ble anklaget for å være «falsk», «en diva» og «upassende», og det noe famlende svaret hun kommer med har også fått kritikk.

LES OGSÅ: Julia Roberts overrasket med «Pretty Woman»-comeback