- Britney forguder Jason

Britney Spears har funnet kjærlighet og støtte i en likesinnet.

UT: Britney besøker jevnlig AA, kanskje mest på grunn av Jason? Foto: All Over Press
UT: Britney besøker jevnlig AA, kanskje mest på grunn av Jason? Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det var ikke uten grunn at popstjerne Britney Spears (25) smilte så stort da hun nylig besøkte Anonyme Alkoholikere.

Ifølge Female First, har narkostripperen nemlig funnet seg en ny kjærlighet på senteret, og nå er det den 33 år gamle gitaristen Jason Filyaw fra rockebandet Riva hun kan synge "I'm A Slave 4 U" til.

- Britney forguder Jason. Han har vært en enorm støtte for henne under hennes svakeste periode i livet. Hun er overbevist om at han kan hjelpe henne gjennom tiden på rehab. Som alkoholiker har han jo gått gjennom det samme selv, sier en kilde til National Enquirer.

Dermed ser det ut til at ønsket om å fornye bryllupsløftene med Kevin Federline bare var et spill for galleriet...

- Jeg er glad i henne, jeg støtter henne 100 prosent, og vi står hverandre nære, forteller Filywav til TMZ.com. Ifølge nettsiden møtte de to hverandre allerede i 2003, men det var først på AA at de to virkelig fant tonen...

Ifølge flere nettsteder planlegger Britney allerede å bli samboer med rockeren...

De to turtelduene skal ifølge ryktene allerede gitt kjælenavn til hverandre. Mens Britney blir kalt "Kitten" og "My Lady" av Jason, har han fått det flotte navnet "J-Sun" av henne.

Se bilder av Jason på MySpace-siden her.

Det er mange av oss som også digger Britney. Se og hør hva det norske folk mener om "Toxic"-stjernen her.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer