- Britney fikk panikk og stakk av

Etter bare 20 minutter som dommer i «X-Factor» stormet Britney Spears ut av studio. Nå avsløres det hvorfor.

SAMMENBRUDD: Britney Spears fikk et voldsomt panikkanfall etter bare 20 minutter i dommerstolen under første innspillingsdag på «X Factor»-settet. Foto: All Over Press
SAMMENBRUDD: Britney Spears fikk et voldsomt panikkanfall etter bare 20 minutter i dommerstolen under første innspillingsdag på «X Factor»-settet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Simon Cowell (52) jublet da han endelig klarte å overtale selveste Britney Spears (30) til å ta jobben som dommer i amerikanske «X Factor».

Men drømmen var i ferd med å bli et mareritt for Cowell.
 
Etter bare 20 minutter første dag på jobb i mai, brøt nemlig «Oops I did it Again»-sangeren sammen og stormet ut i vill panikk!
 
Den gang forsøkte Cowell og teamet hans å avdramatisere situasjonen med å påstå at popprinsessen, som ble betalt klekkelige 87 millioner kroner for jobben, bare måtte på do!

Nå tar den rappkjeftede programskaperen bladet fra munnen – og innrømmer endelig de dramatiske omstendighetene.
 
- Ingen vil innrømme på første arbeidsdag at den best betalte stjernen stakk av, røper Cowell til TMZ.
 
-
Britney fortalte meg at hun ikke trodde hun ville klare presset, fortsetter Cowell.
 
Etter en lang prat klarte «Idol»-dommeren å overtale henne til å fortsette. Nå synes briten at Britney er blitt en kjempetøff dommer.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik sjekket han henne opp  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer