SKJØNNHETENE OG KLESKATASTROFEN: Grammy-utdelingen var som vanlig en glamorøs kveld i Hollywood og stjerner som Rhianna, Beyonce, Carrie Underwood og Heidi Klum strålte i sine vakre kjoler. Britney Spears derimot slaktes for sitt antrekk, og selv henne Foto: All over press
SKJØNNHETENE OG KLESKATASTROFEN: Grammy-utdelingen var som vanlig en glamorøs kveld i Hollywood og stjerner som Rhianna, Beyonce, Carrie Underwood og Heidi Klum strålte i sine vakre kjoler. Britney Spears derimot slaktes for sitt antrekk, og selv henne Foto: All over press Vis mer

Britney får pepper - men hvem så best ut?

Britney Spears kom i gjennomsiktig under Grammy-utdelingen- Konklusjon: Forferdelig, skriver bloggere.

Publisert
Se bildene fra Grammy-utdelingen nederst i saken og stem på din favoritt!

SEHER.NO: Natt til mandag ble den årlige Grammy-utdelingen avholdt i Staples Center i Los Angeles, og stjernene ankom på rekke år rad til det prestisjetunge arrangementet.

Ekspertene hadde på forhånd spådd flere dristige antrekk denne kvelden. Det skjedde derimot ikke. De helt store utringningene uteble nemlig fra den store musikkfesten.

Britney Spears var derimot mer dristig kledd enn de fleste andre, og ankom Staples Center i et antrekk som minnet mistenkelig om det hun hadde på seg i 2001. Superstjernen hadde nemlig på seg en sexy, gjennomsiktig Dolce & Gabbana-kjole og vekket med det stor oppmerksomhet fra både fans og journalister. Under var hun derimot litt mer tildekket, kanskje til paparazzienes store irritasjon.

- Britney med nok en moteblunder, skriver UsMagazine om antrekket.

Motebloggerne på girlstalkinsmack går enda lengre i kritikken.

- Fiskenett? Dette fungerer sikkert med noen av de antrekkene du opptrer med, men ikke på Grammy, kjære. Kan man engang kalle dette en kjole? Det ser ut som en bodysuit gjennomsiktige blonder over. Det får henne til å se så mye større ut enn hun virkelig er, noe som aldri er noe man vil, ikke sant jenter? Konklusjon: Forferdelig, skriver de.

Den verdenskjente sangeren er vant til å bli hengt ut i media, selv om livet hennes har tatt en langt mer lys vending det siste året.

Og hvorvidt Britneys stylist har jobb etter dette gjenstår å se...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Planlegger ny "We are the world"
 
Her er vinnerne i Grammy 2010:
Album of the Year: Fearless, Taylor Swift.
Record of the Year: "Use Somebody," Kings Of Leon
Song of the Year: "Single Ladies (Put A Ring On It)," Thaddis Harrell, Beyoncé Knowles, Terius Nash & Christopher Stewart, songwriter (Beyoncé)
Best New Artist: Zac Brown Band
Pop Vocal Album: The E.N.D., The Black Eyed Peas
Best Female Pop Vocal Performance: "Halo," Beyoncé
Best Male Pop Vocal Performance: "Make It Mine," Jason Mraz
Best Pop Performance By A Duo Or Grou:  "I Gotta Feeling," The Black Eyed Peas
Best Rock Performance By A Duo Or Group: Use Somebody, Kings Of Leon
Rap Album: Relapse, Eminem
Rock Album: 21st Century Breakdown, Green Day
Country Album: Fearless, Taylor Swift
Best Female Country Vocal Performance: "White Horse," Taylor Swift
Best Male Country Vocal Performance: "Sweet Thing," Keith Urban

Se bildene fra Grammy-utdelingen her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer