LEDIG PÅ MARKEDET: Britney Spears og David Lucado skal ha gått hver til sitt, ifølge det amerikanske nettstedet X17Online.com. Foto: RS/X17online.com
LEDIG PÅ MARKEDET: Britney Spears og David Lucado skal ha gått hver til sitt, ifølge det amerikanske nettstedet X17Online.com. Foto: RS/X17online.comVis mer

- Britney er singel igjen

Etter litt over ett år som kjærester skal Britney Spears være singel igjen.

SEOGHØR.NO: I januar 2013 brøt Britney Spears (32) forlovelsen med Jason Trawick (42). To måneder senere kom hun hånd i hånd med sin nye kjæreste David Lucado.

- Jeg møtte ham på en fest. Jeg tror det var kjærlighet ved første blikk. Han er veldig hengiven og morsom, og jeg synes han er sexy. Jeg elsker ham, sa hun til Ellen DeGeneres i desember.

Men nå skal også dette forholdet vær over, ifølge X17Online.com.

- Britney og David gjorde det slutt for en stund siden. Hun har fokusert på sønnene etter bruddet, sier en kilde til nettstedet.

Paret har ikke blitt fotografert sammen på lenge, men før ble de til stadighet fanget opp på bilder sammen - også fordi David har fungert som assistenten hennes.

Popstjernen har foreløpig ikke kommentert saken selv, men nettstedet skriver at bruddet var vennskapelig og at jobben hennes i Las Vegas kan ha slitt på forholdet.

Tirsdag postet Britney et bilde av kun seg selv og sønnene Sean Preston (8) og Jayden James (7) på Twitter med følgende tekst:

- Nå er sommeren her!!! Hvor er solbrillene mine når jeg trenger dem? Lol.

LES OGSÅ: Slik ser Britneys usminkede sannhet ut