- Britney er proff

Anerkjent stjerneregissør går i forsvar for Britney.

SOM FØR?: Britney i 2004. Ifølge Isham har hun ikke forandret seg mye. Foto: AP
SOM FØR?: Britney i 2004. Ifølge Isham har hun ikke forandret seg mye. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Kritikken har lenge vært ensidig mot den falmende popprinsessen, om både overdådige divanykker, stort dopmisbruk og irrasjonell oppførsel.

For ikke snakke om påstanden om at hun er en dårlig mor for sine to små sønner.

Men nå kaster endelig en anerkjent Hollywood-profil et mer positivt lys over stjernen. Wayne Isham (49) hevder at Britney Spears (26) er hardtarbeidende, profesjonell og vakker.

- Hun var veldig profesjonell på settet, opprømt over arbeidet og like vakker som alltid.

Isham har vært regissør for de store stjernenes musikkvideoer siden midten av 1980-tallet, og har laget musikkvideoer for "alle". Mötley Crüe, Faith Hill, Ricky Martin, Madonna, Metallica, Janet Jackson og Michael Jackson for å bare nevne noen.

Isham jobbet med Britney også i 2004, med videoen til hiten "I'm Not a Girl, Not Yet A Woman". Nå samarbeider de to igjen, om videoen til hennes nyeste singel "Piece of Me". Han kan ikke se at Britney skal ha forandret seg mye siden forrige gang.

- Jeg ble imponert over hennes innsats i og med at hun koreograferte dansen selv. Hennes utholdenhet var bemerkelsesverdig, med tanke på at vi hadde en lang dag. Hun holdt ut nesten lenger enn meg, noe som er utrolig!

LES OGSÅ: Casey har gjort lille-Spears gravid