Britney er 30 år og like flott

Britney Spears feiret 30-årsdagen med å vise at hun fortsatt har det som trengs....

SEXY: Britney i sexy antrekk på scenen i Mexico forrige uke. Fredag fylte popstjernen 30 år, og beviser her at hun fortsatt har det som skal til for å imponere. Foto: Stella Pictures
SEXY: Britney i sexy antrekk på scenen i Mexico forrige uke. Fredag fylte popstjernen 30 år, og beviser her at hun fortsatt har det som skal til for å imponere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Britney Spears tilbragte sin siste kveld i 20-årene i dampende hete kostymer under sin «Femme Fatale Tour» på scenen i Mexico.

Fredag 2. desember fylte superstjernen 30 år, og kvelden i forveien viste Britney at hun fortsatt kan karakteriseres som et sexsymbol under en konsert på «3 de Marzo Stadium» i byen Zapopan i Mexico.

Kun iført et trangt korsett og nettingstrømper, beviste sangstjernen at hun ikke skammer seg over å fylle 30 år.

Den tidligere barnestjernen Britney, slo for alvor gjennom i 1999 med debutalbumet «Baby One More Time». Tenåringsjenta ble nærmest umiddelbart megastjerne verden over med sine fengende poplåter, sexy antrekk og jomfuelig image.

Popstjernen har solgt 100 millioner album siden gjennombruddet, men hennes liv i rampelyset har vært langt fra noen suksesshistorie.

Medier verden over har fråtset i Britneys skandaløse privatliv etter at hun ble superstjerne.

Blant annet har verden fått bevitne det superkorte ekteskapet med Jason Alexander i Las Vegas, en rasende og skallet Britney som går til angrep på paparazziene med en paraply og skilsmissen med Kevin Federline, der hun midlertidig mistet forldretten til sine to sønner på grunn av sin psykiske helse.

I dag er Britney tilbake for fullt, og nesten alle hennes siste hits og album har blitt store suksesser. Kanskje ikke så rart at den tidligere fallerte popstjernen nå tør å vise seg i sexy antrekk?

Selve 30-årsdagen tilbragte Britney i den amerikanske byen Houston sammen med kjæresten Jason Trawick, skriver celebuzz.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Spilte inn sex-scene med kjæresten