OPPSTYR: Det skal godt gjøres å finne Britney blant alle paparazziene. Foto: All Over Press
OPPSTYR: Det skal godt gjøres å finne Britney blant alle paparazziene. Foto: All Over PressVis mer

Britney: En tåpe i kåpe?

Det ble stor ståhei da Britney Spears bestemte seg for å stikke innom sitt lokale dansestudio.

SEHER.NO: Det er ikke mange dagene siden popstjernen Britney Spears (25) forlot rehab-senteret Promises.

Tirsdag var behandlingen over, og fredag kveld bar det rett ut i offentligheten - til stor glede for det enorme pressekorpset som til enhver tid forfølger henne.

Åstedet var dansestudioet Millennium Dance Complex nord i Hollywood, hvor den nybarberte ville ta seg en hiphop-time.

Ifølge dansestudioets nettsider har de tidligere blitt besøkt av både hotellarving Paris Hilton (26), sangfugl Jessica Simpson (26), "Idol"-klare Jennifer Lopez (37)og den nå oppløste supergruppa Destinys's Child, som hadde drømmejenta Beyoncé (25) som frontfigur.

Og la oss ikke glemme Spears' danseglade ekskjæreste, glad-single Justin Timberlake (26)!

Iført den herlige kombinasjonen nettingstrømper, dansesko, hotpants, hatt og en gigantisk kåpe dekorert med løvblader, ankom hun studioet sammen med to enorme livvakter.

Livvakt eller låvevegg? Her er stjernens gigantiske menn!

Ifølge danseinstruktør Darrien Henning er Spears virkelig "Born To Make You Happy". I hvert fall for han og hans elever. - Hun lyste opp hele rommet, forteller han til People.  - Jeg visste ikke at hun kom, jeg var helt sjokkert!

Spears, som Henning beskriver som ”helt fantastisk”, stilte seg helt bakerst i salen. - Hun danset bra. Faktisk utrolig bra, forteller instruktøren.

Dermed er det vel ingen tvil om at Britneys "Toxic" periode er over. I hvert fall for nå. Verre er det med eksmannen og flørtepusen Kevin Federline (29)...