Britney droppet BH-en

Popstjernen la igjen undertøyet hjemme da hun dro på handletur.

UTEN BH: Det kan virke som om popstjernen har for vane å glemme undertøyet hjemme når hun skal ut i offentligheten. Foto: FameFlynet Sweden
UTEN BH: Det kan virke som om popstjernen har for vane å glemme undertøyet hjemme når hun skal ut i offentligheten. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Popstjernen Britney Spears (31) har opp gjennom karrieren stått for flere av Hollywoods største motetabber. Denne gangen er det ikke fullt så ille, men det kan virke som om popstjernen har for vane å glemme undertøyet hjemme når hun skal ut i offentligheten.

Den 31 år gamle sangeren hadde på seg en T-trøye med slagordet «Wild at Heart» på forsiden da hun var på handletur i Westlake, California. Men under T-trøyen hadde popstjernen totalt glemt BH-en og fikk dermed ingen ekstra hjelp til å løfte et ellers noe trist antrekk.

Britney hadde på seg capri-tights, den uflatterende toppen, en mørk singlet og lyse brune sko med kilehæl.

Britney avslørte nylig at hennes to sønner, Sean Preston (7) og Jayden Hames (6), ikke liker hun kysser på de foran vennene deres. De syns det er pinlig.

- Sønnene mine er seks og syv år gamle, så de har kommet til det punktet der det ikke er like kult at mamma kysser på de når de er sammen med vennene sine. De forstår nå hva som er kult og hva som ikke er det, sier Britney ifølge avisen The Sun.

Så spørs det hvilken dom Britney får av sønnene for det nykomponerte antrekket.

LES OGSÅ:   Magemusklene hennes kan drepe

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer