NYTT PAR: Britney Spears delte dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, med sønnene Jayden James og Sean Preston. Foto: Instagram
NYTT PAR: Britney Spears delte dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, med sønnene Jayden James og Sean Preston. Foto: InstagramVis mer

Britney dro på stranda med barna og den nye kjæresten

Etter kun en måned, er Britneys nye kjæreste et fullverdig medlem av familien.

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november bekreftet popikonet Britney Spears (32) at hun hadde fått seg en ny kjæreste. Den heldige mannen er TV-produsenten Charlie Ebersol, som nå ser ut til å være en fullverdig del av familien.

Søndag delte sangerinnen et lykkelig bilde av kjæresten, seg selv, og hennes to sønner.

Den nye kjæresten holder Britney i sine armer, mens de to guttene står og ser opp på det forelskede paret.

- Så takknemlig for familietid denne helgen. Elsker guttene mine, skrev den verdensberømte sangeren under bildet.

Det var også en tydelig forelsket Britney Spears, som la ut dette bildet av seg selv og Ebersol i november.

- Denne mannen her, skrev hun under Instagrambildet.

NYTT PAR: I november delte Britney Spears dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, på Instagram.  Foto: Stella Pictures
NYTT PAR: I november delte Britney Spears dette bildet av seg selv og sin nye kjæreste Charlie Ebersol, på Instagram. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Han er den søteste fyren

Tidlig i november delte hun det første bildet av seg selv og Charlie på Instagram. Paret skal ha møtt hverandre gjennom felles venner og fant raskt tonen.

- Han er den søteste fyren noensinne, og de nyter å bli kjent med hverandre. De er begge veldig lykkelige og har det gøy. Det er helt i starten, så det er for tidlig å si om det blir seriøst, fortalte en kilde til E! News tirsdag.

Her er det første bildet hun la ut av de to.

NY KJÆRESTE: Britney viste frem sin nye kjæreste, Charlie Ebersol, for tre uker siden.  Foto: Stella Pictures
NY KJÆRESTE: Britney viste frem sin nye kjæreste, Charlie Ebersol, for tre uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Charlie Ebersol er sønn av «Saturday Night Live»-grunnleggeren Dick Ebersol. Selv er han best kjent som skaper av TV-serien «The Moment» som hjalp mennesker å få en ny sjanse i karrierelivet.

Programmet ble til etter en fryktelig flyulykke som tok livet av Charlies yngre bror Teddy, og skadet ham selv og faren stygt.

Britneys utvalgte har tidligere vært sammen med tennis-stjernen Maria Sharapova og skuespilleren Sophia Bush.

I slutten av august dumpet Britney Spears (32) kjæresten David Lucado etter at han hadde vært utro med en annen kvinne. Paret hadde da vært sammen i litt over ett år.

LES OGSÅ: - Ja vi er kjærester

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.