Britney drar en Whitney

Fansen frykter at Britney Spears går samme vei som "Bodyguard"-sangerinnen.

FORANDRING FRYDER - IKKE: Britney har gått fra ungpike-idol til en av de hardeste festløvene i Hollywood på få år....
FORANDRING FRYDER - IKKE: Britney har gått fra ungpike-idol til en av de hardeste festløvene i Hollywood på få år.... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sliter!

Bildespesial: Britneys mange ansikter!SEHER.NO: Lite minner om den jomfruelige ungjenta som i 1998 erobret verden med pop-hiten ”Hit me baby one more time".Britney-fasaden begynte å slå sprekker da hun overraskende giftet seg med danseren Kevin Federline (28) i 2004.Federline forlot sin gravide kone Shar Jackson til fordel for Britney (25), men etter to år og to barn var også dette ekteskapet over.LES OGSÅ: Holdt på å miste sønnen i bakken!Etter hvert som Britney har rast opp og ned i vekt og blitt sett på byen kveld etter kveld, har ryktene om alkoholisme og narkotikamisbruk svirret stadig kraftigere i Hollywood. Og historiene ble ikke færre da Spears kollapset i Las Vegas nyttårsaften.PÅ FYLLA MED PARIS HILTON: Britney glemte trusa hjemme!Nå frykter mange at Britney skal lide samme skjebne som Whitney Houston (43) - som i løpet av ekteskapet med rapperen Bobby Brown (37) gikk fra å være Amerikas drømmekvinne til en blakk narkotikamisbruker….Den nye Whitney?: Se Britneys mange ansikter her og døm selv!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer