Britney Spears:

Britney deler feriebildene med fansen

Sangstjernen er på ferie med sin 13 år yngre kjæreste.

KJÆRLIGHETSTUR: Britney Spears og kjæreste Sam Asghari byr på seg selv på Instagram. Her er de sammen på GLAAD Media Awards i april. Foto: Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD/AFP/ NTB scanpix
KJÆRLIGHETSTUR: Britney Spears og kjæreste Sam Asghari byr på seg selv på Instagram. Her er de sammen på GLAAD Media Awards i april. Foto: Vivien Killilea/Getty Images for GLAAD/AFP/ NTB scanpix Vis mer

I halvannet år har det vært varme følelser mellom popstjernen Britney Spears (36) og fitnessinstruktør og modell Sam Asghari (24).

Ifølge Daily Mail har paret vært på ferie sammen i Miami denne uken, noe Britney også har delt med sine 20 millioner følgere på Instagram.

- Har det helt fantastisk med min andre halvdel, skrev popstjernen på et bilde hun la ut mandag.

Hun har også tagget kjæresten, som har halvannen million følgere, på bildet.

Having the best time with my other half ❤️ @samasghari

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Bildet viser den solbrune duoen som sitter og smiler på en restaurant i Miami.

Sam har lagt ut det samme bildet på sin Instagram-profil med følgende tekst:

- 305 med dama mi.

Møttes på «soverommet»

Britney og Sam spilte mot hverandre i Spears' musikkvideo «Slumber Party».

Dette var deres første møte og ryktene begynte raskt å svirre om at det var hete følelser mellom dem.

- Vi filmet den scenen der jeg går gjennom gangen og til soveromsdøra, og vi satt der og ventet og ventet i sikkert 20 minutter flere ganger, sa hun i CBS-programmet «Fast in the Morning» da forholdet ble offentliggjort. Dette ifølge Us Magazine.

Mens de satt på soverommet mellom scenene kom de to i snakk, og ble etter hvert kjent med hverandre.

- Vi måtte bokstavelig talt sitte der sammen, så vi ble i grunn tvunget til å snakke med hverandre, sa hun også i intervjuet.

Uten å kjenne hverandre ble det i starten mye tørrprat mellom dem. Det var først da de kom innom et samtaleemne begge to virkelig likte at det hele tok seg opp. Sushi var nemlig deres felles interesse og dette resulterte i at dere første date ble en sushidate.

Ikke bare idyll

Britneys sønner, Sean Preston (12) og Jayden James (11), var også med på ferieturen til Miami, og popstjernen har blant annet delt et bilde fra bassengkanten der hun slapper av sammen med eldstemann.

Sønnene har hun med sin eksmann Kevin Federline (39), som hun var gift med fra 2004 til 2007.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var da Federline tok på seg artistnavnet «K-Fed» og bestemte seg for å satse på en rap-karriere, at Spears aldri så mer til ham.

Great trip to Miami! Thank you @thesetaimiamibeach 🌞 #thankyouforthisgift

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

- Han begynte å spille inn et album, og han begynte å gjøre ting for seg selv. Jeg så ham aldri mer. Da det ble slutt, følte jeg meg så alene. Jeg ville ikke tenke på det. Jeg dyttet det unna... Jeg bare rømte, har Britney tidligere sagt om bruddet, ifølge Contactmusic.com.

Det tidligere paret er for tiden i konflikt med hverandre, ettersom Federline ønsker mer penger i barnebidrag fra sin ekskone.

Federline vil øke barnebidraget fra hans nåværende 20.000 dollar til 40.000 i måneden.

Etter flere år med personlige problemer har Spears kommet seg på beina igjen og lagt ut på turnè med showet «Piece of Me», som hun nå tar med seg ut på turné.

Hun besøker Norge og Telenor Arena 10. august.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om skandalen