ROMANSERYKTER: Bildebyrået X17 spekulerer i om det er den uidentifiserte mannen som sitter i bilen ved siden av Britney Spears på dette bildet som kan være hennes nye kjæreste. Men det er ubekreftet. Foto: STELLA PICTURES
ROMANSERYKTER: Bildebyrået X17 spekulerer i om det er den uidentifiserte mannen som sitter i bilen ved siden av Britney Spears på dette bildet som kan være hennes nye kjæreste. Men det er ubekreftet. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Britney dater rik mann

Britney Spears (25) kan ha funnet kjærlighten igjen.

SEHER.NO: Fredag kunne Seher.no vise bildene av Britney Spears i heftig krangel med sin mor. Der hun nærmest sa opp moren som bestemor for sine to sønner Sean og Jayden.

Men kjærligheten skal visstnok blomstre mellom popstjernen og en ukjent mann, ifølge bildebyrået X17.

De to skal ha besøkt utestedet Les Deux lørdag kveld, etter at Britney og hennes gjeng hadde spist middag på restauranten Koi.

Ifølge bildebyrået har de kilder som sier at Britney ”har blitt veldig god venn” med en veldig rik mann, og at de har tilbragt mye tide sammen.

Mannen som foreløpig er ukjent, skal blant annet ha hjulpet Britney med å bytte agentbyrå, og med å skaffe henne en ny skilsmisseadvokat!

Hvis de siste romanseryktene viser seg å stemme, kan det kanskje være en etterlengtet opptur for Britney.

Det siste året har nemlig problemene stått i kø for tenåringsidolet.

Det startet  med skilsmissen fra Kevin "K-Fed" Federline, så ballet det på seg med karrieren som nærmest ligger i grus og hennes kommende album som er utsatt, lørdag kunne Seher.no fortelle at  også en planlagt forsmak på Britneys comback er avlyst og året ellers har vært dominert av en rekke skandaler i både klesvei og valg av venner.