LEKKET PÅ NETT: Flere av låtene på Britneys nye album "Blackout" er lekket på nett, derfor fremskynder plateselskapet lanseringen.
LEKKET PÅ NETT: Flere av låtene på Britneys nye album "Blackout" er lekket på nett, derfor fremskynder plateselskapet lanseringen.Vis mer

Britney-cd ut før tiden

Lanseringen av Britneys nye album fremskyndes...

SEHER.NO: Popstjerne og skandaledronning Britney Spears (25) nyeste album "Blackout" slippes før den opprinnelige lanseringsdatoen, skriver Us Magazine.


Det er plateselskapet til Britney, Jive, som har bestemt at lanseringen skal fremskyndes fra 13. november til 30. oktober.


Årsaken til dette skal være at flere av låtene på det svært etterlengtede og omtalte albumet, deriblant popdronningens nye hit "Gimme more", er blitt lekket på nettet...


Plateselskapet frykter dermed at etterspørselen etter albumet skal være mettet før det har kommet ut for salg, og har derfor fremskyndet lanseringen.  


- På grunn av de utallige ulovlige nedlastningene prøver vi nå å gjøre alt i vår makt for å forhindre en videre, ulovlig distribusjon av sanger. Dette betyr også at vi fremskynder lanseringen av platen, sier en talsperson for Jive.


Poptjernen har tidligere måtte "tone ned" på den originale musikkvideoen til "Gimme More" for å få tillatelse til å vise den i USA og Storbritannia.


Dette fordi popstjernen faktisk flasher puppene i originalen...


LES OGSÅ: Britney i puppevideo