Britney bryter med agentkjæresten

Er det klart for en snarlig forlovelse for superstjernen?

GLADE: - De er veldig lykkelige, og har det fantastisk sammen, sier en kilde om forholdet mellom Britney Spears og Jason Trawick. Foto: All Over Press
GLADE: - De er veldig lykkelige, og har det fantastisk sammen, sier en kilde om forholdet mellom Britney Spears og Jason Trawick. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Popsangerinnen Britney Spears (28) har i lengre tid vært sammen med Jason Trawick (37), som også har fungert som hennes agent. Nå er det slutt mellom dem - men bare på profesjonelt basis.

- De to har bestemt seg for at det er slutt på det profesjonelle forholdet mellom dem. Nå skal de fokusere på det private, sier en talsperson for Britney til People.

Spears og Trawick begynte å date i fjor sommer og har vært forfulgt av forlovelsesrykter siden i månedsvis. Men kanskje er det først de nå de får muligheten til å føre forholdet et steg videre?

At de har det bra sammen, det skal det i hvert fall ikke være noe tvil om.

- De er veldig lykkelige, og har det fantastisk sammen, sier en kilde til nettstedet.

Tidligere har Contact Music skrevet at Jason Trawick rett før jul hadde et møte med Britneys eksmann, Kevin Federline (31), for å spørre om han kunne gifte seg med sin sangstjerne.

- Jason har ikke bare fortalt Kevin hva han føler for henne, men han har også sagt at han er helt frelst i deres to sønner. Jason gjorde det klart at Kevin vil alltid være deres far, men han spurte om det var greit at han kunne bli en reserve-pappa. Jason har tilbringt mye tid med guttene for å komme nærmere dem, sier en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Dette er faktisk en liten sensasjon