Britney blir TV-stjerne

Britney Spears har jobbet lite etter fødselen, men nå gjør hun comeback - som kristen TV-stjerne...

SUKSESS: Til tross for middelmådige tall i Norge er Eric McCormack og Debra Messing store stjerner i USA. Foto: All Over Press
SUKSESS: Til tross for middelmådige tall i Norge er Eric McCormack og Debra Messing store stjerner i USA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjesterolle!


Britney Spears (24) har hatt mammaperm siden hun fikk sønnen Sean Preston i september, men nå skal hun ut i arbeid igjen. Pop-prinsessen skal ha en gjesterolle i TV-serien Will & Grace. Hun skal dukke opp som kristen programleder. Det er første gang hun har en rolle i en komiserie.


Handlingen i serien er at et kristent TV-selskap kjøper opp den homofile kanalen Out TV. Britney spiller programleder i det kristne showet "Cruci-fixin's".


Will & Grace tas av plakaten etter åtte populære år på amerikansk TV. Serien er blitt berømt fordi det har vært mange superstjerner i ulike gjesteroller. Både Madonna, Elton John, Janet Jackson og Cher har vært å finne i store gjesteroller. Episoden med Britney skal sendes 13. april. Serien har vunnet flere Emmy-priser i årenes løp.


Will & Grace sendes på TVNorge.


 


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer