Britney-bilde går viralt etter «Tiger King»

Den ikoniske opptredenen under MTV Video Music Awards i 2001 blir nå sett i et helt annet lys.

VAKTE OPPMERKSOMHET: Her står Britney Spears på scenen under MTV Video Music Awards i 2001. Nå får opptredenen oppmerksomhet igjen, på grunn av Netflix-suksessen «Tiger King». Foto: NTB Scanpix
VAKTE OPPMERKSOMHET: Her står Britney Spears på scenen under MTV Video Music Awards i 2001. Nå får opptredenen oppmerksomhet igjen, på grunn av Netflix-suksessen «Tiger King». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er gått i underkant av to uker siden «Tiger King» hadde premiere på Netflix. På den korte tiden har dokumentarserien fått massiv oppmerksomhet, og blitt blant vårens store snakkiser.

Serien har fått femmere og seksere på løpende bånd, og Joe Exotic er plutselig et navn «alle» kjenner.

Joe Exotic, som egentlig heter Joseph Allen Maldonado-Passage, er imidlertid ikke den eneste dyrehage-eieren som blir introdusert for seerne. Også Bhagavan «Doc» Antle er en sentral skikkelse, og han er oppsiktsvekkende blant annet fordi han har rundt tre koner (ingen er helt sikre på antallet).

Delte scene med Britney

I «Tiger King» får man også vite at Antle har lånt ut sine eksotiske dyr til en rekke store Hollywood-filmer som «The War», «Ace Ventura: When Nature Calls», «Mighty Joe Young» og «Jungelboken»-filmene.

Det er imidlertid ikke bare på det store lerretet Antle har bidratt - han var også en del av den ikoniske opptredenen til Britney Spears (38) under MTVs Video Music Awards i 2001. Du vet, den med den svære, gule pytonslangen drapert rundt skuldrene hennes.

Britney entret scenen ut fra et bur. Det delte hun med en fullvoksen tiger - og Antle. Dette har nå fått flere til å sperre opp øynene. En av dem som er sjokkert over denne informasjonen, er skuespiller Zöe Kravitz (31).

- Ingenting vil noensinne være viktigere enn dette, skriver hun på Instagram under et bilde av nevnte duo.

«Sant», istemmer Hailey Bieber under bildet. Videre skriver den offisielle Instagram-kontoen til pornonettstedet PornHub at «Verdener kolliderer i hverandre». Og skuespiller Shailene Woodley og supermodell Suki Waterhouse gir også uttrykk for sjokk og vantro i kommentarfeltet.

ANKLAGER: Britney Spears mener at paparazzi-fotografene tukler med bildene før publisering, slik at hun ser større ut enn hva hun er. Det er hun ikke alene om å mene. Video: Rød Løper Vis mer

Flere fans uttrykker også overraskelse over den nye informasjonen.

- Se for dere hvor nære vi var å miste Britney til Docs harem av tigerkoner, deler en Twitter-bruker.

- Hold an, hold an, hold an. Doc Antle var en del av Britneys konsert tilbake i gamledager? «I'm a Slave 4 You» fikk nettopp en helt ny mening, skriver en annen, som refererer til låten Britney opptrådte med.

Skrøt av stjernen

Bilder fra opptredenen av Britney og tigertreneren herjer nå internett, og mange internasjonale medier omtaler den oppsiktsvekkende detaljen fra 2001-opptredenen.

«Alle disse årene har vi fokusert på slangen, uten å vite at tigeren ville være knyttet til noe stort», skriver blant annet Buzzfeed.

I 2015 uttalte Antle selv seg om Britney-jobben overfor magasinet Rolling Stone. Da roste han superstjernen for måten hun håndterte å være i et trangt bur sammen med en tiger. Det var likevel kanskje tigeren som høstet mest skryt fra tigertreneren.

IKONISK: Showet til Britney Spears under MTV Video Music Awards i 2001 har fått sin egen plass i den popkulturelle historien. Foto: Reuters/ NTB scanpix
IKONISK: Showet til Britney Spears under MTV Video Music Awards i 2001 har fått sin egen plass i den popkulturelle historien. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

- Vi er inni der, snurrer rundt. Ti tusen mennesker skriker og danser, og tigeren er bare Mr. Kul. En tiger som er Mr. Kul som dette, er en stor, macho, hanntiger som tror at han eier verden allerede, og likevel lar han deg være i den, fortalte han ifølge USA Today.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

«Tiger King»-dobbeltgjenger?

Men dette er ikke den eneste «Tiger King»- og Britney Spears-relaterte nyheten som fenger folk. Det har nemlig dukket opp nok et bilde - dette av popstjernen ved siden av det som tilsynelatende er «Tiger King»-profilen Carole Baskin.

Kvinnen, som er blitt anklaget for å ha drept ektemannen sin, ser ut til å dele seterad med Britney under VMA i 2002. Bildene tapetserer nå Twitter, og folk går ytterligere av skaftet.

CAROLE BASKIN: «Tiger King»-profil Carole Baskin avbildet i juli 2017. Foto: Loren Elliott/ Tampa Bay Times via AP/ NTB scanpix
CAROLE BASKIN: «Tiger King»-profil Carole Baskin avbildet i juli 2017. Foto: Loren Elliott/ Tampa Bay Times via AP/ NTB scanpix Vis mer

- Den eneste konspirasjonsteorien jeg er interessert i akkurat nå er den som handler om hvor dypt Britney Spears er involvert med Carole «matet ektemannen til en tiger» Baskin og Doc «tiger sex-kult» Antle, skriver en Twitter-bruker.

En representant for Baksin har imidlertid avkreftet overfor Vanity Fair at det er den selverklærte dyrevernsforkjemperen som er avbildet.

Hvem som sitter ikledd dyreprint og har en rekke likhetstrekk med «Big Cat Rescue»-eieren er imidlertid ukjent.

LES OGSÅ: Beckham bar datteren (8) til dåpen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer