Britney bekrefter utroskap

Tilskuerne fikk hakeslepp da den nysingle popstjernen slapp bomben fra scenekanten.

FORTID: Britney var sammen med David i omlag halvannet år, og før bruddet gikk det rykter om at hun ville gifte seg med ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro dumpet popstjernen ham tvert.  Foto: Stella Pictures
FORTID: Britney var sammen med David i omlag halvannet år, og før bruddet gikk det rykter om at hun ville gifte seg med ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro dumpet popstjernen ham tvert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at popstjernen Britney Spears (32) er blitt singel igjen.

Årsaken til bruddet med kjæresten, David Lucado, skal være at han danset med og kysset en annen kvinne - noe som ifølge TMZ er dokumentert i en lekket videosnutt.

Søndag kveld stod hun uansett på scenen igjen i Las Vegas, der hun for tiden opptrer med «Piece of Me»-showet sitt.

Med familien støttende på sidelinjen, tok «Work Bitch»-sangeren bladet fra munnen om bruddet, til begeistring fra publikum i salen. Det skriver Life & Style.

GIR ALT: Britney har visst fått en ny giv etter at hun ble singel. Her fra et show i midten av august. Foto: Stella Pictures
GIR ALT: Britney har visst fått en ny giv etter at hun ble singel. Her fra et show i midten av august. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ok, jeg vet at dere alle er klar over at kjæresten min var utro mot meg, erklærte Britney fra scenen ifølge en kilde i salen.

Dro Perez Hilton opp på scenen

Etter mye buu-ing fra salen over David Lucados oppførsel, fortsatte Britney:

- Men det beste med at kjæresten din er utro mot deg, er at det betyr at du kan gå på en ny første date, OMG!, erklærte hun freidig - til jubel fra fansen. 

Deretter dro «Toxic»-sangeren en mann fra publikum opp på scenen, satte et bånd på ham og fremførte låta «Freakshow», skriver Life & Style.

- Det så ut som om hun hadde det gøy med forestillingen sin, som om bruddet fikk henne til å gi alt, forteller kilden.

Den heldige mannen var ingen ringere enn kjendisblogger Perez Hilton (36), som har dokumentert Britneys forrykende opptreden på Instagram-profilen sin.

«Klyper meg fortsatt i armen! Jeg var Britneys slave - og jeg ELSKET det!!!», skrev Hilton til dette Instagram-bildet.

Britneys foreldre Lynne og Jamie, sønnene Sean Preston (9) og Jaden (8), samt lillesøster Jamie Lynn (23) og hennes datter Maddie (6) moret seg også på konserten.

Særlig moren og søsteren virket begeistret da Britney snakket om eksen.

KOBLES TIL EKSEN: Det hevdes at Britney har trappet opp kontakten med eksflørten Adnan Ghalib. Foto: Stella Pictures
KOBLES TIL EKSEN: Det hevdes at Britney har trappet opp kontakten med eksflørten Adnan Ghalib. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Når Britney gikk løs på David for å ha vært utro mot henne, smilte de og klappet, åpenbart glade for at Britney viser tegn på å ha kommet over ham. Det er tydelig at de støtter det at Britney kommer seg videre, sier Life & Styles kilde på Las Vegas-konserten.

- Sender meldinger til eks-kjæresten

David Lucado har ikke kommentert Britneys utsagn.

Spears og Lucado var sammen i 15 måneder.

Britney blir nå blitt koblet til en annen eks-kjæreste, fotografen Adnan Ghalib, som hun datet i 2008.

Nettstedet RadarOnline skriver at Britney sender tekstmeldinger i skjul til Adnan. Hun sørger for at faren Jamie, som er vergen hennes, ikke får vite hva som foregår.

- Han overvåker Britneys mobiltelefon. Men hun har funnet en måte å sende tekstmeldinger til Adnan på i all hemmelighet, fortalte en kilde.

Britney har foreløpig ikke kommentert disse ryktene.

LES OGSÅ: TV-stjerne sparket etter overgrepsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer