Britney bekrefter utroskap

Tilskuerne fikk hakeslepp da den nysingle popstjernen slapp bomben fra scenekanten.

FORTID: Britney var sammen med David i omlag halvannet år, og før bruddet gikk det rykter om at hun ville gifte seg med ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro dumpet popstjernen ham tvert.  Foto: Stella Pictures
FORTID: Britney var sammen med David i omlag halvannet år, og før bruddet gikk det rykter om at hun ville gifte seg med ham. Da hun fant ut at han hadde vært utro dumpet popstjernen ham tvert. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at popstjernen Britney Spears (32) er blitt singel igjen.

Årsaken til bruddet med kjæresten, David Lucado, skal være at han danset med og kysset en annen kvinne - noe som ifølge TMZ er dokumentert i en lekket videosnutt.

Søndag kveld stod hun uansett på scenen igjen i Las Vegas, der hun for tiden opptrer med «Piece of Me»-showet sitt.

Med familien støttende på sidelinjen, tok «Work Bitch»-sangeren bladet fra munnen om bruddet, til begeistring fra publikum i salen. Det skriver Life & Style.

- Ok, jeg vet at dere alle er klar over at kjæresten min var utro mot meg, erklærte Britney fra scenen ifølge en kilde i salen.

Dro Perez Hilton opp på scenen

Etter mye buu-ing fra salen over David Lucados oppførsel, fortsatte Britney:

- Men det beste med at kjæresten din er utro mot deg, er at det betyr at du kan gå på en ny første date, OMG!, erklærte hun freidig - til jubel fra fansen. 

Deretter dro «Toxic»-sangeren en mann fra publikum opp på scenen, satte et bånd på ham og fremførte låta «Freakshow», skriver Life & Style.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer