HAR DET BRA: Britney Spears har tatt seg selv i nakken og fått skikk på livet sitt igjen. Foto: All Over Press
HAR DET BRA: Britney Spears har tatt seg selv i nakken og fått skikk på livet sitt igjen. Foto: All Over PressVis mer

Britney avslørerer hemmeligheten

- Jeg har aldri vært sunnere i hele mitt liv...

LOS ANGELES (Seher.no): En hel verden var vitne til at barnestjernen og popyndlingen Britney Spears (26) holdt på å gå til grunne etter at ting kom ut av kontroll med hennes utagerende festing.

Først skilte hun seg fra Kevin Federline (30), far til hennes to barn Sean Preston (3) og Jayden James (2), så brukte hun sin nye singeltilværelse på å feste så hardt at den ene skandalen etter den andre ukentlig dukket opp i ulike medier.

Bunnen ble nådd da hun i januar i år nektet å overlevere sønnene til Federline. Dette førte til at hun ble innlagt på psykiatrisk avdeling.

Det siste halvåret har popprinsessen likevel kjempet hardt for å stable seg på beina igjen - med god hjelp fra sin nærmeste familie.

I et åpenhjertig intervju med OK! magazine forteller hun om sitt nye liv, barna, fremtidige drømmer - og den nye kroppen.

- Jeg har aldri vært sunnere i hele mitt liv, forteller hun til magasinet, som møtte henne i Los Cabos i Mexico i slutten av juli. 

Britney skal ha gått ned seks kilo på 30 dager, og overfor OK!, som er i amerikanske butikkhyller torsdag, letter hun på sløret omkring hvordan.

- Dietten min har vært viktig for å komme i form. Jeg spiser ikke noe sukker. Jeg spiser ikke frukt eller engang fruktjuice, på grunn av sukkeret. Jeg spiser laks og ris. Jeg spiser avocado. Jeg spiser gjerne eggehviter til frokost, og kanskje en kalunburger til lunsj. Jeg prøver å holde meg på 1200 kalorier om dagen. Det kan høres lite ut, men det er faktisk mye mat om du spiser de riktige tingene.

I tillegg til dietten trener popprinsessen fem ganger i uken, både styrke og kondisjon.

Bortsett fra treningen, bruker tobarnsmoren dagene til å spille i studio, trening og å tilbringe så mye tid som mulig med sønnene.

- Når jeg har barna mine lager jeg pannekaker til dem så fort jeg har stått opp, så går vi ut en tur. Jeg liker å gjøre fysiske ting med dem som for eksempel å svømme. Fra klokken ett til tre sover de og etterpå leser jeg for dem.

Britney ble oppdratt til å hjelpe til i huset som barn og liker fremdeles å stelle i hjemmet.

- Jeg blir gal hvis hushjelpen gjør alt husarbeidet. Jeg trenger også noe å gjøre for jeg er en fanatisk rengjører. Å tørke støv er favoritten, sier hun. 

Familieforholdene hjemme i Spears klanen har vært ganske anstrengt det siste året. Britney og moren Lynne skal ha hatt sine fighter, mens det også var vanskelig for henne å godta at faren ble hennes personlige verge. Nå har hun derimot et godt forhold til begge foreldrene.

- Forholdet til mamma er veldig, veldig bra nå. Da jeg gikk på ungdomsskolen gjennomgikk jeg en fase som ikke var så bra, men nå er jeg kommet til et punkt hvor jeg vet å sette pris på henne.

I løpet av 2009 en gang vil Britney gi ut nok et album. Hennes beste noensinne, ifølge artisten selv.

- Jeg sitter i stua ved pianoet mitt og skriver hver eneste dag. Dette albumet blir mer urbant. Jeg jobber med noen fantastiske produsenter og det er en ny frisk energi i det. Denne gangen blir imaget litt mer voksent enn før, forteller hun. 

LES OGSÅ: Britney sexløs i syv måneder