NEI TAKK: Britney Spears må være en av få som sier nei til både Timbaland og Timberlake. Nå vil hun starte et nytt liv i Europa! Foto: All Over Press
NEI TAKK: Britney Spears må være en av få som sier nei til både Timbaland og Timberlake. Nå vil hun starte et nytt liv i Europa! Foto: All Over PressVis mer

Britney avlyser comeback

Det mangler ikke på kaos rundt superstjernen om dagen. Bare les her:

SEHER.NO: Det er ikke bare i rettssalen Kevin Federline (29) vil henge ut ekskona Britney Spears (25).

Nylig ble det kjent at han skal ha en gjesteopptreden i TV-serien "One Tree Hill", og det viser seg at han vil få rollen som en mann som kjemper om foreldreretten for barna sine.

Altså ikke helt ulikt det han faktisk gjør i disse dager!

Både Spears og Federline vil nemlig ha Sean Preston (snart 2) og Jayden James (snart 1).

Men, mens Kevin skal spille en verdensvant helt i TV-serien, skal ekskona fremstilles som en sliten og fattig kvinne, skriver Bang.

Mange av Britneys fans fortviler også over at hun har avlyst duetten med ekskjæresten, den MTV Video Music Awards-nominerte Justin Timberlake (26).

Låta skulle bli produsert av den hardslående hitmakeren Timbaland (36), og mange mente at dette ville være hennes siste mulighet til et comeback, skriver Aftonbladet.

En annen kilde sier at alle er urolige for jenta, som tror hitlistene venter på henne:

- Hun tror at albumet hennes er klart, og at hun har lagt mer enn nok tid i dette. Hun er et åpent mål i disse dager, siden hun er syk. Hun trenger hjelp. Det er tragisk, det finnes jo medisiner mot manisk-depressivitet, som det sies hun lider av. Men hun vil ikke ha hjelp...

Britney tok seg for få dager siden en tur til Belgia. Ifølge Us Magazine har hun store planer om å starte et nytt liv i Europa for å slippe unna alle.

En venn av superstjernen sier at Britney tror hun kan skli inn og leve et normalt liv i London.

- Hun er så redd for å miste barna sine at hun nå prøver alt for å finne en måte å beholde dem på...

LES OGSÅ: Dommer vil oute Britney