Britney amok med paraply

Da ustabile Britney ble nektet å treffe barna sine, tok hun frustrasjonen ut på fotografene og gikk til angrep på en bil.

GOD MOR: Britney har flere ganger fått kritikk for sin behandling av sønnen Sean Preston. Nå risikerer hun å miste omsorgsretten... Foto: All Over Press
GOD MOR: Britney har flere ganger fått kritikk for sin behandling av sønnen Sean Preston. Nå risikerer hun å miste omsorgsretten... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Frynsete!

SEHER.NO: Britney forlot rehab for å snakke med Kevin om barna, men da han nektet å slippe henne inn, rant det fullstendig over for den falmende falmende stjernen.


Det ble for mye for Britney. Med paparazzienes konstante blitz i fjeset føk hun ut av bilen og gikk til angrep med en paraply.


Her kan du se bildene der en skallet Britney gyver løs med paraplyen.


Britney har avbrutt to avvenningsbehandlinger den siste tiden. Men senere denne kvelden lyktes hun å få tak i Kevin, og det kan se ut til at de kom til en enighet. I hvert fall er den akutte høringen om foreldreomsorgen for barna utsatt, og Britney skal nå være tilbake på rehab for tredje gang.


Det er ikke lenge siden det ble rapportert at stjernen har forsøkte å ta sitt eget liv. Hvis hun avbryter rehab igjen, vil Kevin vurdere å gå rettens veg for å få omsorgen for barna.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer