ROMANSE: Ifølge Fred Durst hadde han og Britney Spears en kort romanse da han jobbet med henne på en plate i 2003.  Foto: All Over Press
ROMANSE: Ifølge Fred Durst hadde han og Britney Spears en kort romanse da han jobbet med henne på en plate i 2003. Foto: All Over PressVis mer

- Britney-affæren er ingen løgn!

Rockestjernen hevder fortsatt at han har hatt et forhold til Britney...

SEHER.NO: Det er snart seks år siden Limp Bizkit-frontmann Fred Durst (38) skrev på sin fanside at han hadde inngått en romanse med popprinsessen Britney Spears (27).

Rockeren hevdet å ha hatt et kortvarig forhold til popstjernen da han ble leid inn for å hjelpe henne med å skrive låter til hennes nye album.

Til Dursts store overraskelse, gikk Britney kort tid etterpå ut og fortalte på MTV-showet "Totalt Request Live" at noen slik romanse aldri hadde skjedd, og at hun bare så vidt kjente Durst, skriver Contactmusic.com.

I ettertid har Durst innrømmet at han ble såret av Britneys uttalelser, men hevder nå at hele affæren mellom dem kun var "en fiasko av galskap".

- Jeg er alltid sann mot mitt hjerte og ærlig i alt jeg gjør og i mine intensjoner, så jeg er ingen løgner. Det hele ble bare en fiasko av galskap.

- Jeg ser tilbake på det og synes det er interessant hvordan alt har utviklet seg for henne i ettertid. Men det er hva det er. Jeg kan hvertfall sove om natten og vite at jeg tok de avgjørelsene jeg ville ta, sier Durst.

Rockeren tror Britney var for flau til å innrømme forholdet.

- Det var vel tabu for en fyr som meg å bli koblet til en jente som henne, avslutter han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Danser seg ut av kostymene