Britney + Kevin = sant

Nå vil Britney avlyse skilsmissen, og Kevin vil fornye bryllupsløftet.

FAMILIELYKKE: Britney er desperat etter å prøve på nytt med Kevin for å holde familien samlet. Foto: All Over Press
FAMILIELYKKE: Britney er desperat etter å prøve på nytt med Kevin for å holde familien samlet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I følge amerikanske Star Magazine var det god grunn til at Kevin Federline (28) ikke åpnet døren for Britney Spears (25) den kvelden hun gikk amok med en grønn paraply utenfor huset hans. Han var nemlig ikke alene. K-Fed hadde besøk av sin eks-kjæreste Shar Jackson.  

 

En venn av Britney sier at den falmende popstjernen nå er livredd for at Kevin skal gå tilbake til Shar – og ta med seg deres to felles barn Jayden og Sean, og danne en lykkelig familie. Ingenting hadde vært verre for henne akkurat nå...

 

Om det er dette, eller savnet etter Kevin som gjør at Britney nå vil avlyse skilsmissen vites ikke.

Men K-Fed  - som har slitt med å slå igjennom som rapper etter bruddet med sin berømte kone - skal være villig til å prøve på nytt.

 Han skal ha lovet Britney at hvis hun blir tiden ut på rehab, vil han bli sammen med henne igjen – og fornye bryllupsløftet, dersom hun ønsker det.

Dermed ser ikke dramaet rundt "Hit me baby one more time"-stjernen til å gi seg med det første....

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer