Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Britney: - Seriøst, jeg kunne vært jomfru Maria

Popstjernen hevder hun har lagt skandale-livet bak seg en gang for alle.

SEOGHØR.NO: I 2007 gikk Britney Spears (34) gjennom en av sine tyngste personlige perioder som resulterte i et svært offentlig sammenbrudd. 

Artisten skapte blant annet store overskrifter da hun barberte av seg håret og angrep en bil med paraply.

Hun ble senere lagt inn til observasjon på psykiatrisk sykehus og umyndiggjort.

I dag gjør «Toxic»-stjernen stor suksess i Las Vegas med utsolgte konserter, og hun gleder seg over å ha fått livet på rett kjøl igjen

Likevel innrømmer sangfuglen at hun fremdeles føler seg ukomfortabel og blir rammet av angst i enkelte sammenhenger.

- Jeg er en merkelig person. Jeg blir nervøs i veldig mange situasjoner, som på fester og utesteder. Når det er mange mennesker rundt meg er jeg en rar, nervøs og bekymret person, forteller hun til Flaunt magasin, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

UTE AV KONTROLL: Britneys nedtur nådde bunnen da hun angrep en taxi med paraply i 2007.
UTE AV KONTROLL: Britneys nedtur nådde bunnen da hun angrep en taxi med paraply i 2007. Vis mer

Beskriver seg som kjedelig

Britney, som er mamma til sønnene Sean Preston (11) og Jayden James (10), lener seg til sikkerhets-teamet sitt når angsten blir for stor.

- Mye av det som skjedde i fortiden min tror jeg var fordi at jeg ikke hadde ordentlig sikkerhet. Jeg hadde ikke de fantastiske retningslinjene jeg har å følge nå. Jeg står sikkerhets-teamet mitt veldig nær. I tillegg har jeg barn også, forklarer hun, og legger til:

- Jeg er faktisk en veldig kjedelig person. Jeg går ikke ut. Jeg gjør egentlig ikke noen ting. Seriøst, jeg kunne vært jomfru Maria. Jeg synes livet mitt har tatt en 360 graders helomvending. Ting er bare annerledes nå. Det er en annerledes tid. En annerledes tidsalder, sier hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK REVANSJ: Sist måned gjorde Britney sexy comeback under MTV Video Music Awards ni år etter at hun fikk totalslakt for opptredenen i 2007.  Foto: Ap
FIKK REVANSJ: Sist måned gjorde Britney sexy comeback under MTV Video Music Awards ni år etter at hun fikk totalslakt for opptredenen i 2007. Foto: Ap Vis mer

Tobarnsmoren er for tiden aktuell med sitt niende studioalbum «Glory», og har gjennom karrieren hatt en imponerende mengde hits.

- Det er morsomt for jeg hører aldri på min egen musikk egentlig. Barna mine og niesen min gjør det. For meg handler det om den kreative prosessen. Jeg synger selvfølgelig sangene mine hver kveld, så jeg hører dem jo på den måten, men for meg handler alt om forandring. Og de nye og forestående tingene.

Big bday for my boys! Double digits whoop whoop!

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

- Men det er en del av meg i musikken min, og jeg håper fansen min kan føle den delen av meg når de hører meg på radioen eller kjøper CD'en, deler hun.  LES OGSÅ: Se Britney-videoen som skaper storm