- FORFERDELIG: Nå lover Gok Wan at han kommer til Norge for å hjelpe Linni med antrekkene - og for å finne seg en ektemann. Foto: Specsavers
- FORFERDELIG: Nå lover Gok Wan at han kommer til Norge for å hjelpe Linni med antrekkene - og for å finne seg en ektemann. Foto: SpecsaversVis mer

Britisk stjernestylist slakter Linnis stil

- Forferdelig, sier TV-kjendis Gok Wan om Linnis antrekk.

LONDON (Seher.no:) Pia Haraldsen (27) og Vendela Kirsebom (41) er slett ikke Norges best kledde kvinner - i hvert fall ikke om vi skal tro kjendisstylisten Gok Wan (34).

Seher.no har møtt den britiske "Hvordan se bra ut naken"-programlederen i London, og stjernestylistens dom over norske kjendiskvinners klesstil er slett ikke nådig.

- Forferdelig, sier han om tidligere Robinson-babe og artist Linni Meisters (22) antrekk, før han lover å komme til Norge å gi henne en hjelpende hånd.

Heller ikke Marianne Aulie (36) får mye ros av Gok, som nylig ledet showet da Årets brillemodell skulle kåres i London.

- Å herrregud, hun har på seg badedrakt og jeans! Ikke gjør det. Det der må bli igjen på Ayia Napa - det ser litt Charterfeber ut, ikke sant? sier stylisten og slår fast at kunstneren trenger en stylist.
Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

Se hva Gok mener om de andre norske kjendiskvinnene i vår video! Hvem bør farge håret sitt? Hvem ser ut som en kjedelig bryllupsgjest? Og hvem får ros for å vise frem puppene? Svarene på disse og flere spørsmål kan overraske deg:

[obj:media:6997]LES OGSÅ: - Jeg datt ikke - det var flaks!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.