Britisk såpestjerne (41) døde

Sophiya Haque tapte kampen mot kreften.

DØDE BRÅTT: Den britiske skuespilleren Sophiya Haque gikk bort tordag etter en kortvarig kamp mot kreften. Så sent som 10. desember ble hun avbildet i fin form på festen etter pressevisningen av West End-forestillingen «Privates On Parade» i London. Foto: All Over Press
DØDE BRÅTT: Den britiske skuespilleren Sophiya Haque gikk bort tordag etter en kortvarig kamp mot kreften. Så sent som 10. desember ble hun avbildet i fin form på festen etter pressevisningen av West End-forestillingen «Privates On Parade» i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Sophiya Haque, kjent fra TV-serien «Coronation Street», har gått bort. Det skriver Daily Mail.

Haque, som også spilte i Hollywood-filmen «Wanted» og flere Bollywood-filmer, tapte kampen mot kreften kun 41 år gammel. Hun sovnet stille inn på et sykehus i London torsdag morgen. Skuespilleren og den tidligere MTV VJ'en fikk kreftdiagnosen rett før jul.

Hun ble rammet av lungebetennelse og fikk en blodpropp i lungene i tiden før hun døde. Inntil nylig spilte hun i West End-produksjonen «Privates on Parade», og for en drøy måned siden ble hun avbildet i god form etter en pressevisning av forestillingen.

Regissør Michael Grandage har kommet med følgende uttalelse etter at den tragiske nyheten ble kjent:

«Hun var en sann naturkraft og hennes strålende innsats som Sylvia i «Privates On Parade» er en som vil bli husket med stor glede. Hun var en livlig dame som levde livet til det fulle, og hennes nærvær i teatret vil bli sårt savnet. Ensemblet vil dedisere de gjenværende forestillingene til hennes minne».

LES OGSÅ: - Jeg savner henne hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer