Britisk «Love Island»-stjerne funnet død

Realityprofilen ble 26 år gammel.

GÅTT BORT: Tv-profil og tidligere fotballspiller Michael Thalassitis er død. Han ble 26 år gammel. Foto: NTB Scanpix
GÅTT BORT: Tv-profil og tidligere fotballspiller Michael Thalassitis er død. Han ble 26 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Michael Thalassitis, som medvirket i den britiske versjonen av realityprogrammet «Love Island» i 2017, har gått bort.

Det bekrefter 26-åringens management overfor BBC. Thalassitis ble funnet død fredag, i nærheten av sitt hjem i Essex. Politiet utelukker at noe kriminelt har funnet sted.

Foruten å gjøre seg bemerket i ovennevnte program, hvor han fikk tilnavnet «Muggy Mike», har Thalassitis også bakgrunn som fotballspiller. Han spilte blant annet for den engelske klubben Stevenage FC, før han la opp i 2017.

Ifølge Sky News har fotballklubben sendt sine kondolanser og opplyser at spillerne «er i sjokk og sorg» over dødsbudskapet.

- Alle i Stevenage FC er i sjokk og sorg etter å ha hørt den tragiske nyheten om tidligere fotballspiller Michael Thalassitis. Vi vil uttrykke vår dypeste kondolanse til hans familie og venner.

Saken fortsetter under:

- Hjerteskjærende

En rekke tv-profiler har også tatt til sosiale medier, der de uttrykker sin dypeste medfølelse til Thalassitis' etterlatte.

- Dette er hjerteskjærende nyheter. Mine tanker går til Mikes familie og venner, skriver blant andre Kem Cetinay, som var med å vinne «Love Island» i 2017.

- Jeg er i fullstendig sjokk. Mike, du var en av de mest genuine guttene. Jeg kan ikke tro det. Du vil bli dypt savnet, skriver realitykollega Amber Davies.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot selvmordsforsøk