Britisk avis vil redde Gazzas liv

Den engelske avisen The Sun ber britiske puber nekte Paul Gascoigne alkohol.

REHAB: Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne har slitt med alkoholproblemer i mange år og fikk nylig behandlig ved en rehabiliteringsklinikk i USA. Foto: All Over Press
REHAB: Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne har slitt med alkoholproblemer i mange år og fikk nylig behandlig ved en rehabiliteringsklinikk i USA. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne (46) har slitt med alkoholproblemer i mange år og fikk nylig behandlig ved en rehabiliteringsklinikk i USA. Tidligere har 45-åringen uttalt at han trodde han skulle dø under oppholdet. 

- Vi er veldig glade for at han er på beina igjen og på vei hjem, hvor han kan gjøre det han liker å gjøre, uten at spriten kommer i veien, sier en venn av stjernen til den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Desverre har ikke den tidligere fotballspillere klart å holde seg edru. Tidligere denne uken endte 46-åringen opp på sykehuset etter å nok en gang ha inntatt en livsfarlig blanding av store mengder alkohol og piller.

Den britiske tabloidavisen The Sun tar nå til ordet for at alle puber, restauranter og butikker i England skal nekte Gascoigne å kjøpe øl.

- I dag ber The Sun om hjelp fra pub- og forretningseiere for å redde Paul Gascoignes liv - ved å nekte ham å kjøpe alkohol, skriver avisen. 

En av «Gazzas» venner Ronnie Irani uttalte til The Sun at flere ansatte ved puber i England fortsetter å servere Gascoigne alkohol fordi han er en tidligere fotballstjerne.

- Problemet er at andre syns det er kult å ta en øl med Paul Gascoigne eller la han kjøpe en øl av deg. Det er galt på så mange måter, men for noen mennesker er fristelsen for stor. Vi vet alle at Paul må hjelpe seg selv, men samtidig så trenger han alles hjelp.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har tidliger snakket ut om den tunge tiden. De siste årene har Gascoigne vært mer åpen rundt problemene og erkjent at han trenger hjelp. 

- Jeg ba ikke om å bli en alkoholiker, men jeg må innrømme at jeg jobbet meg dit. Uheldigvis så er jeg en alkoholiker og jeg må hele tiden minne meg selv på hvilke konsekvenser det har fått. Jeg har mistet penger, ekteskap og til og med bilen min, sa Gascoigne til ITVs Daybreak.

- Jeg vil få de tilbake tidsnok, det er bare snakk om å jobbe med seg selv. Jeg gjorde hva som helst for å få tak i en drink, nå må jeg gå noen få skritt lenger for å holde meg edru.

Gascoigne har tidligere avslørt at han drakk svimlende fire flasker med whisky hver dag under den tyngste tiden. 
 
LES OGSÅ:  - Jeg mistet pengene, ekteskapet og bilen 
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer