David Walliams:

«Britain's Got Talent»-dommeren snakker ut om homoryktene

- Livet ville vært enklere om jeg ikke likte kvinner.

ÅPEN: Komiker og tv-profil David Walliams utelukker ikke at han kan forelske seg i en mann. Foto: Splash / NTB scanpix

ÅPEN: Komiker og tv-profil David Walliams utelukker ikke at han kan forelske seg i en mann. Foto: Splash / NTB scanpix

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Komiker David Walliams (45) har vært gift med en av verdens mest berømte modeller, nederlandske Lara Stone (33).

Fremdeles tror mange at han er homofil, hevder han i et intervju med Attitude magazine, som er et britisk homomagasin.

- Jeg elsker kvinner, sier han og fortsetter:

- Men noen ganger tenker jeg at livet ville vært enklere om jeg ikke likte kvinner, fordi alle tror at jeg er homofil, sier han.

EKS-PAR: David har tidligere vært gift med den nederlandske supermodellen Lara Stone. Paret har en sønn sammen. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: David har tidligere vært gift med den nederlandske supermodellen Lara Stone. Paret har en sønn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Walliams sier for øvrig at han aldri kan si med sikkerhet at han ikke kunne ha forelsket seg i en mann, og han mener at flere bør være åpne om dette.

- Jeg skjønner ikke hvordan noen kan utelukke et forhold med en av det samme kjønn. Hvorfor sier noen at det aldri kan skje? sier han.

- Var forvirret

Dette er ikke første gang tv-profilen snakker ut om sin egen seksualitet eller homoryktene han har vært utsatt for siden starten av 2000-tallet.

Under et intervju med CNBC i fjor, fortalte han at han aldri har brydd seg, og at han til og med har prøvd å forsterke ryktene litt med vilje.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-DOMMER: David Walliams (t.v) er kjent som en av dommerne i talentprogrammet «Britain's Got Talent». Her sammen med de andre dommerne i programmet, Simon Cowell, Amanda Holden og Alesha Dixon. Foto: NTB scanpix
TV-DOMMER: David Walliams (t.v) er kjent som en av dommerne i talentprogrammet «Britain's Got Talent». Her sammen med de andre dommerne i programmet, Simon Cowell, Amanda Holden og Alesha Dixon. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Britain's Got Talent»-dommeren hevdet også at folk ofte blir forvirret når han blir observert i hyggelig selskap med vakre kvinner.

- Jeg har vært koblet med flere glamorøse damer, og flere har nok tenkt: «Vent litt, hvordan kan denne mannen henge med disse flotte kvinnene», sa han.

I 2012 uttalte han til tabloidavisa Mirror at han som yngre gikk gjennom en fase der han var usikker på sin egen seksualitet.

- Jeg hadde erfaringer da jeg var yngre og husker at jeg var veldig forvirret. Jeg er glad for at jeg snakket åpent om det, fordi jeg tror det er veldig mange der ute som har opplevd det samme, sa han den gang.

Var gift med modell

I 2010 giftet den britiske komikeren og tv-profilen seg med den nederlandske modellen Lara Stone.

Tre år etter bryllupet, som fant sted i London, fikk de sønnen Alfred sammen.

I mars 2015 annonserte paret imidlertid at de valgte å separere seg, og allerede september samme året var skilsmissen et faktum.

David Walliams hadde sitt store gjennombrudd gjennom humorprogrammet «Little Britain» i 2003, og siden 2012 har han også vært en av dommerne i talentprogrammet «Britain's God Talent».

LES OGSÅ: Ashton og Mila viste frem barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer