EPLE: Ellers kunne hun bare solgt dette halvspiste eple. Foto: All Over Press
EPLE: Ellers kunne hun bare solgt dette halvspiste eple. Foto: All Over PressVis mer

Brit-shit selges på eBay

Ting og tang som har tilhørt Britney Spears selges som varmt hvetebrød på eBay og andre auksjonsnettsteder.

SEHER.NO: Hvis et bilde er verdt mer enn tusen ord, ja hva er da en dollarseddel med bilde av den fallerte popdronningen Britney Spears (26) verdt?


Hele 20 kroner skal man tro auksjonstall fra eBay.


Men dette er bare èn av de mange Britney-relaterte tingene som nå auksjoneres bort på eBay og andre auksjonsnettsteder til store summer, skriver E!online.


For på tross av sine mange bilkrasjer,skandaleopptredner og truseløse byturer er nemlig Britney hetere enn noen gang akkurat nå.


Og det er ikke bare klær og signerte bilder av popstjernen som auksjoneres bort. Nei, nylig ble også en tyggis Britney hadde spyttet ut solgt på et auksjonsnettsted.


For folk kjøper nemlig hva som helst, så lenge Britney har vært nær det. Så langt i 2007 har slike "Britney varer" blitt solgt for nærmere 200.000 kroner på eBay.


Men den kanskje mest skandaløse Britney-"gjenstanden" som har blitt solgt hittil er likevel ikke hennes opptyggede tyggegummi.


For i fjor var nemlig popstjernen og hennes daværende ektemann Kevin Federline på en kafè og spiste salat og pølser.


Men en av servitørene på restauranten fant det for godt å kaste popstjernens gjenlatte matrester og tok de dermed med seg hjem for deretter å auksjonere det bort til den nette sum av 3000 kroner .


Og da Britney skinnet seg tidligere i år dukket plutselig store manker av det avkappede håret hennes også opp på eBay.


Selv om det er usikkert om salget av håret ble tillatt, var det nærmere 30 personer som hadde bydd på håret, som forventet å få en pris på i underkant av 6000 kroner.


- Hva amerikanere kjøper og selger hver dag er det beste tegnet på hva de er opptatt av. Når noen eller noe blir skrevet om i tabloidene eller snakket om på CNN og folk blir "hekta" på det. Ja da er det garantert at budene på gjenstander forbundet med den saken eller personen vil stige dramatisk på eBay, sier e-Bay pop-kultur ekspert Karen Bard til E!online.


Og hva vil bli det neste spør nå vi?


Se bilder fra popstjernens "moteuke" nedenfor:LES OGSÅ: - Superman, er det deg?