Bristol Palin har avlyst bryllupet

- De har informert sine kjære om at lørdagens feiring dessverre ikke vil skje, avslørte Sarah Palin på vegne av sin datter.

OVERRASKET: Sarah Palin og datteren Bristol Palin avslørte denne uken at det ikke blir noe bryllup mellom Bristol og forloveden Dakota Meyer denne helgen. Foto: Reuters
OVERRASKET: Sarah Palin og datteren Bristol Palin avslørte denne uken at det ikke blir noe bryllup mellom Bristol og forloveden Dakota Meyer denne helgen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars i fjor jublet Bristol Palin (24), datter av tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin (52), over at kjæresten Dakota Meyer (26) hadde fridd til henne.

«Jeg er virkelig den heldigste jenta i verden, kan ikke vente med å gifte meg med denne mannen!!!» skrev hun begeistret under et kyssebilde av seg selv og Meyer den gang.

Nå er bryllupet avlyst.

Mandag, fem dager før paret skulle smis i hymens lenker, annonserte den kontroversielle republikanske politikeren at datteren Bristol og samboeren ikke kom til å gifte seg lørdag likevel.

- Bristol og Dakota kunne ikke vært mer takknemlige for all støtte og kjærlighet de har mottatt fra familie og venner i løpet av de siste månedene mens de har forberedt bryllupet.

Bristol and Dakota couldn’t be more thankful for the love and support of family and friends over the past months while...

Posted by Sarah Palin on Monday, 18 May 2015

- De har nå informert sine kjære at feiringen som er planlagt 23. mai dessverre ikke vil skje, skrev hun i en melding på Facebook sammen med dette bildet.

 

Videre forteller Sarah at det likevel vil bli holdt en fest samme dag hvor de vil feire livet.

Rykter om at Dakota ikke er lovlig skilt fra sin eks-kone skal ha sirkulert i amerikansk presse, og dette tar Bristol selv et oppgjør med i slutten av Facebook-meldingen.

- Angående uanstendige overskrifter om «hemmelige koner» de siste dagene, så har Dakota og jeg diskutert våre tidligere forhold før forlovelsen. Dakota var lovlig skilt for flere år siden, noe en god journalist skulle ha informert leserne om, står det blant annet.

For bare en uke siden postet Dakota dette bildet av seg selv og Bristol, hvor han blant annet teller ned dagene til bryllupet, på Instagram

 

Dette er ikke første gangen Bristol Palin skaper overskrifter.

I 2008 fikk hun enorm medieoppmerksomhet da det ble kjent at hun var blitt gravid bare 17 år gammel.

Den unge ettbarnsmoren, som blant annet også er kjent fra den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», har tidligere også innrømmet å ha fikset på utseendet.

LES OGSÅ: Bristol Palin forfølges av giftesyk mann

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer