Espen Thoresen:

- Brisen da jeg meldte meg på

Komikeren ble frustrert på byen, dro hjem, og fikk en opplevelse som gjorde at han er på tv i disse dager.

FARMEN: Espen Thoresen meldte seg på «Farmen» i fylla. Vis mer
Publisert

For drøye ei uke siden røyk komiker Espen Thoresen (62) ut av «Farmen kjendis» etter å ha tapt sin tvekamp mot en annen komiker, Terje Sporsem (44).

Dermed er det nå sidekonkurransen «Torpet kjendis» som gjelder for Thoresen.

Lørdag kveld er «Farmen kjendis»-deltakeren gjest i NRK1-programmet «Kåss til kvelds», og der snakker han villig ut om hvordan det gikk til at han ble en del av det som er TV 2s flaggskip denne vinteren.

SMS-trøbbel

- Jeg er jo veldig glad i «Farmen». Én dag var jeg på byen med en kompis, som bare satt og leste tekstmeldinger mens jeg snakket med ham. Han var såpass hekta, at da jeg fikk tekstmelding og ikke så på den sa han til meg «Du har fått en tekstmelding». Han blandet seg inn i mine tekstmeldinger! sier han i programmet.

Han fortsetter:

- Så kom en annen kamerat. Han var enig i min frustrasjon, men så begynte han å lese sms-er selv. Da gikk jeg bare hjem.

Thoresen hadde drukket litt alkohol og satte seg ned i godstolen for å se «Farmen kjendis» i opptak.

Dette var i 2019.

- I programmet gråt Svein Østvik fordi én skulle hjem. Jeg tenkte «Dette er vennskap, disse folkene er jo til stede». Jeg gråt og var rørt. Etterpå så jeg på rulleteksten, gikk rett inn på Facebook og skrev følgende til én i produksjonen:

- Jeg vil være med.

SNAKKER UT: Det er i programmet «Kåss til kvelds» at Espen Thoresen forteller om hvordan det gikk til at han ble med i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2
SNAKKER UT: Det er i programmet «Kåss til kvelds» at Espen Thoresen forteller om hvordan det gikk til at han ble med i «Farmen kjendis». Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Ble rørt

Til Se og Hør forteller Thoresen føgende om kvelden da han «meldte» seg på «Farmen kjendis» i frustrasjon etter en tur på byen:

- Jeg var vel brisen da jeg «meldte» meg på. Men jeg ble bare rørt av Svein, mens jeg der og da var forbannet på min egen samtid. For jeg har aldri vært hektet på mobiltelefonen min.

- Du ble litt melankolsk?

- Ja, deltakerne fikk meg til å på impuls følge med på rulleteksten. Sånn cirka mens jeg pusser tenner sender jeg en melding til én av dem i produksjonen om at jeg vil være med. Da de ringte dagen etter og takket for henvendelsen stusset jeg over hva de egentlig snakket om, sier han med et smil.

Ifølge komikeren fikk han positive tilbakemeldinger fra produksjonsselskapet Strix, som produserer nettopp «Farmen» og «Farmen kjendis». Samtidig fikk han beskjed om at deltakerne for den neste sesongen allerede var klare.

- Det var på en måte en lettelse, for da slapp jeg til slutt unna.

KRANGEL: John Arne Riise og Espen Thoresen kom ikke godt overens under innspillingen av «Farmen Kjendis». Video: TV2 . Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

- Spaserte inn i en film

Året etter anser han som litt ambivalent. Han var litt «bedøvet» av samfunnet, følte alt gikk greit, men ikke noe særlig mer enn det.

- Får man for mye karamellpudding blir man litt kvalm, og jeg hadde fått for mye karamellpudding, om du skjønner? Jeg hadde bruk for en nullstilling. Så kom corona i tillegg. Jeg ble glad da det ble klart at jeg fikk bli med i denne runden.

I uke to røyk han ut av «Farmen kjendis» og måtte dermed ta til takke med «Torpet kjendis». Han innrømmer at han opplevde det som ganske spesielt at nettopp Svein Østvik var på den lille sidegården da han ankom.

KLEIN JULEGAVE: Det er ikke alle gaver det er like hyggelig å åpne foran familien - spesielt ikke denne. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Da jeg kom inn dit og ble møtt av Svein, og ikke minst Linni, som jeg også har fulgt i «Farmen kjendis», ble det for meg nesten som å spasere inn i en film. Jeg gikk inn i det jeg hadde sett på tv da jeg meldte meg på. Det var en ut av meg selv-opplevelse, erkjenner han overfor Dagbladet.

«Kåss til kvelds» sendes på NRK1 lørdag klokka 21.10.

LES OGSÅ: - Hun stjal mannen min

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer