«Bring it on»-stjerne døde i tragisk bilulykke

Natina Reed ble bare 32 år.

TRAGISK: Natina Reed (t.h.) døde da hun ble påkjørt av en bil i Atlanda lørdag morgen. Her fra filmen «Bring it on», hvor hun spilte danseren Jenelope. Gabrielle Union til høyre. Foto: «Bring it on» / Universal Studios
TRAGISK: Natina Reed (t.h.) døde da hun ble påkjørt av en bil i Atlanda lørdag morgen. Her fra filmen «Bring it on», hvor hun spilte danseren Jenelope. Gabrielle Union til høyre. Foto: «Bring it on» / Universal Studios Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Danser og skuespiller Natina Reed (32) slo igjennom i «chick-flick»-filmen «Bring it on» fra 2000. Hun var også en del av 90-tallsgruppa Blaque.


Tidlig lørdag morgen ble hun påkjørt av en bil da hun skulle krysse en gate i Atlanta. Bilen stakk fra stedet, og Reed døde momentant, skriver MTV.

Sammen med Blaque-medlemmene Williams og Fears-DeVoe var hun denne høsten opptatt med å jobbe på et nytt album. De er knust etter å ha fått nyheten om venninnens tragiske død:

«Vi er i sjokk over tapet av vårt gruppemedlem, vår søster og venninne Natina Reeds bortgang. Natina var en ildsjel i gruppen vår, og en pioner på sitt felt. Hun var en mor, en søster og en dyktig låtskriver, artist og venn. Vi ber om at dere ber for familien hennes. Hun vil aldri bli glemt. Vi takker gud for alle de erfaringene og opplevelsene vi har hatt sammen», skrev de to i en pressemelding ifølge E!News.

SE OGSÅ DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Natina, som ville fylt 33 år i dag, etterlater seg sønnen Tren Brown (10) som hun har med rapperen Kurupt.

Kondolansene har strømmet inn på det sosiale nettstedet Twitter, og hennes «Bring it on»-kollega Gabrielle Union (39) holdt det enkelt: «#RIP #SAD #BringItOn».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «Johnny Depp døde i bilulykke» 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer