BARSK HELT: I kaldt sommervær viste Mads Ousdal fram sin veltrente kropp for publikum. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
BARSK HELT: I kaldt sommervær viste Mads Ousdal fram sin veltrente kropp for publikum. Foto: Tor Lindseth, Se og HørVis mer

Briljerte i bar overkropp

Publikum slet med å holde varmen, men det stoppet ikke skuespilleren fra å kaste skjorta som Peer Gynt.

SEOGHØR.NO: Før jul i fjor kunne Se og Hør avsløre at Mads Ousdal (44) hadde funnet kjærligheten med skuespiller Heidi Ruud Ellingsen (30).

GOD KJEMI: Mads og kjæresten Heidi Ruud Ellingsen spiller henholdsvis Peer og Solveig, og så ut til å kose seg sammen på den store utendørsscenen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
GOD KJEMI: Mads og kjæresten Heidi Ruud Ellingsen spiller henholdsvis Peer og Solveig, og så ut til å kose seg sammen på den store utendørsscenen. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Under årets Peer Gynt-stevne på Gålå spiller kjæresteparet rollene som henholdsvis Peer Gynt og Solveig.

Men det er ikke første gang de to anerkjente skuespillerne spiller mot hverandre. De spilte også sammen på Gålå i fjor sommer, og til høsten har de premiere på musikalen «Mary Poppins» på Folketeatret i Oslo.

I et intervju med Aftenposten tidligere i år innrømmet den barske skuespilleren at nettopp kjæresten var en vesentlig årsak til at han lot seg overtale.

– Heidi Ruud Ellingsen skal spille Mary Poppins. Hun er mye av grunnen til at jeg sa ja til rollen.

Mads har datteren Elsa (10) med skuespiller Ulrikke Døvigen (43). Den unge jenta spiller mot faren i mesterstykket til Henrik Ibsen. I et intervju med VG snakket han om farsrollen:

– Jeg er sikkert litt streng. Jeg har delt omsorg, så den tiden jeg er på, er jeg veldig på, og prøver å være bevisst på det. Jeg prøver å følge opp, uten å legge for mye føringer.

Mads har tidligere vært samboer med skuespilleren Pia Tjelta (37).

LES OGSÅ: - Har fått kutt og blåmerker av treningen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.