Bridget Jones er tilbake - gravid!

Det er full forvirring når Bridget Jones er tilbake. Se den nye traileren i bunnen av saken.

GLEDELIG GJENSY: Det er over 14 år siden Renée Zellweger spilte inn den første Bridget Jones filmen. Nå er hun snart tilbake. Denne gangen blir hun mor. Foto: Filmweb
GLEDELIG GJENSY: Det er over 14 år siden Renée Zellweger spilte inn den første Bridget Jones filmen. Nå er hun snart tilbake. Denne gangen blir hun mor. Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2001 gjorde Hollywood-stjernen Renée Zellweger (46) enorm suksess som den klønete, men sjarmerende Bridget Jones - i filmen med samme navnet.

Den romantiske komedien, hvor de britiske kjekkasene Hugh Grant (55) og Colin Firth (55) er mennene i hennes liv, tok verden med storm, og tre år senere kom oppfølgeren «Bridget Jones - På randen».

I september i fjor kunne fansen slippe jubelen løs da det ble kjent at innspillingen av film nummer tre skulle starte i oktober.

Saken fortsetter under bildet.

SJARMTROLL: Det er bare å glede seg til nye morsomme og pinlige situasjoner når Bridget Jones dukker opp igjen på lerretet. Foto: Filmweb
SJARMTROLL: Det er bare å glede seg til nye morsomme og pinlige situasjoner når Bridget Jones dukker opp igjen på lerretet. Foto: Filmweb Vis mer

Patrick Dempsy i ny rolle

I «Bridget Jones's Baby», som har premiere høsten 2016, er Bridget i 40-årene og gravid med sitt første barn. Hun er derimot usikker på hvem som er faren. Men det står mellom vår alles kjære Mark Darcy (Colin Firth) og hennes nye flamme Jack Qwant (Patrick Dempsey).

Hugh Grant har denne gang takket for seg, og Patrick Dempsey (50), kjent som legen «McDreamy» i TV 2-serien «Grey's Anatomy», dukker altså opp som en ny karakter.

Filmen er ikke basert på Helen Fieldings bok «Bridget Jones: Mad About the Boy». I stedet er filmen basert på en helt ny historie, skrevet av Fielding og David Nicholls.

De har faktisk skrevet tre ulike endinger på filmen for å unngå at noe skal bli avslørt i pressen.

- Det er ganske brilliant. Ingen på settet vet hvem som er barnet far eller hvem hun kommer til å velge som kjæreste. Planen er å holde dette hemmelig helt frem til premieren, fortalte Zellweger til Sunday Express, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT TREKLØVER: Barnefarens identitet forblir et mysterium helt til premieren, men det står mellom Bridget Jones gamle flamme Mark Darcy (Firth) og hennes nye kjæreste Jack Owant (Dempsey). Foto: Filmweb
NYTT TREKLØVER: Barnefarens identitet forblir et mysterium helt til premieren, men det står mellom Bridget Jones gamle flamme Mark Darcy (Firth) og hennes nye kjæreste Jack Owant (Dempsey). Foto: Filmweb Vis mer

Fersk trailer

Men det vi vet med sikkerhet er at skuespilleren selv er svært glad over å være tilbake som Bridget Jones - 15 år etter første film.

- Det er som en koselig gjenforening med gamle venner. Jeg elsker denne karakteren, og det er alltid deilig å være tilbake i London igjen, så det har vært kjempe gøy.

Onsdag ble den aller første traileren sluppet - se her:

 

«Bridget Jones's Baby» har norsk premiere 16. september.

LES OGSÅ: Renée Zellweger tilbake i rampelyset etter sjokkbildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer